RATIONAL prezentuje przełomowe osiągnięcie – VarioSmoker

Warszawa, 12 Wrzesień 2013 – VarioSmoker RATIONAL pozwala na naturalne wędzenie mięs, ryb oraz warzyw nadając im naturalny smak i zapach wędzenia bez potrzeby posiadania oddzielnej wędzarni. Od tej pory każdy może wędzić w urządzeniach RATIONAL. To wszystko dzięki nowemu VarioSmoker. “Dzięki VarioSmoker można przygotowywać naturalne wędzonki. To oszczędza czas, miejsce oraz koszty,ponieważ nie ma potrzeby zakupu oraz montażu dodatkowej wędzarni”, mówi Katrin Lauterbach, Product Manager RATIONAL. VarioSmoker może być używany w większości urządzeń RATIONAL produkowanych od 1997 roku. Wystarczy umieścić go w komorze gotowania. Wędzenie może rozpocząć się od razu. Wędzenie może być prowadzone zarówno w trybach manualnych, jak i przy stosowaniu inteligencji SelfCookingCenter®. VarioSmoker jest odpowiedni do wędzenia mięs, ryb oraz warzyw. Działa z wykorzystaniem konwencjonalnych materiałów wędzarniczych, takich jak grube i drobne zrębki drewniane oraz granulat drewniany. Unikalny zapach wędzenia osiąga się za pomocą naturalnych materiałów wędzarniczych. Różne rodzaje drewna wytwarzają różny aromat wędzenia. Poprzez sterowanie temperaturą oraz czasem przygotowania można osiągać różne efekty wędzarnicze. Zobacz jak wygląd wędzenie z VarioSmoker http://youtu.be/VipKY2FYCcM

Komentarze

  • Spółka Polskie Wydawnictwa Specjalistyczne ProMedia Sp. z o.o., nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii zamieszczanych przez użytkowników portalu.
  • Spółka zastrzega sobie prawo do usuwania komentarzy naruszających prawo.

2 komentarze do “RATIONAL prezentuje przełomowe osiągnięcie – VarioSmoker

  1. Witam
    Wydaje mi się że to super sprawa tylko mam jedno pytanko jak dozować dym(ilość zadymienia).
    Czy chodzi tylko żeby zadymić.

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *