Nowa propozycja od Zakładów Mięsnych „Łmeat-Łuków” S.A., klasyka włoskiej kuchni – Salami

Niecodzienna przekąska serwowana w estetycznej formie, to idealny pomysł na oryginalne danie utrzymane w śródziemnomorskim klimacie, które zaspokoi najbardziej wymagające podniebienia! Salami włoskie marki Łuków to wykwintna, długo dojrzewająca wędlina produkowana z mięsa najwyższej jakości – 100 g wyrobu wyprodukowano ze 140 g mięsa wieprzowego i 13 g mięsa wołowego. Produkt, ze względu na idealnie wyważone przyprawy, charakteryzuje się wyjątkowo szlachetnym smakiem i zdecydowanym aromatem. Wyjątkową cechą nowego produktu jest jego oryginalna, wyróżniająca się na rynku prostokątna forma owinięta ozdobną etykietą. Produkt ma stałą wagę (500 g) i pakowany jest w folię perforowaną. Termin przydatności do spożycia - 60 dni. Salami włoskie należy podawać w bardzo cienkich, niemal przezroczystych plastrach – wówczas smakuje najlepiej.

Komentarze

  • Spółka Polskie Wydawnictwa Specjalistyczne ProMedia Sp. z o.o., nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii zamieszczanych przez użytkowników portalu.
  • Spółka zastrzega sobie prawo do usuwania komentarzy naruszających prawo.

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *