Nowy koncept gastronomiczny w hotelu Westin

Właśnie zakończyła się renowacja sali Executive Club Lounge w warszawskim hotelu Westin. Autorką nowych wnętrz jest słynna londyńska projektantka Anita Rosato, która stworzyła swoistą oazę relaksu w centrum Warszawy. Projektantka wykorzystała wiele naturalnych elementów takich jak kamienie, drewno czy plusz, aby stworzyć miejsce przytulne oraz działające na zmysły. Pobyt w Executive Club Lounge ma bowiem umożliwiać gościom relaks i regenerację. W Executive Club Lounge goście rozpoczynają dzień energetyzującym śniadaniem SuperFoods, w ciągu dnia mogą skosztować lekkich i zdrowych przekąsek, a wieczorem uczestniczyć w kameralnych koktajlach. Executive Club Lounge, znajduje się na 19. piętrze hotelu, a z jego okien rozpościera się inspirujący - zwłaszcza podczas zachodu słońca - widok na Warszawę. Executive Club Lounge to oferta dla gości ceniących sobie prywatność i najwyższy standard obsługi, zatrzymujących się w pokojach na piętrze Executive Club. Misją marki Westin jest umożliwienie gościom zadbania o siebie podczas wizyty w hotelu poprzez dobre odżywianie, wysiłek fizyczny, oraz relaksującą atmosferę. Hotel posiada 350 pokoi i wyróżnia się architekturą – zwłaszcza futurystyczna, przeszkoloną windą. Znakiem rozpoznawczym hotelu jest kreatywna kuchnia fusion, którą Westin jako pierwszy wprowadził do Polski.

Komentarze

  • Spółka Polskie Wydawnictwa Specjalistyczne ProMedia Sp. z o.o., nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii zamieszczanych przez użytkowników portalu.
  • Spółka zastrzega sobie prawo do usuwania komentarzy naruszających prawo.

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *