Menu engineering w ramach Akademii Restauratora

Za nami historyczne, bo pierwsze, szkolenie w ramach Akademii Restauratora, sekcji szkoleniowej powołanej przy czasopiśmie branżowym Restauracja. 16 października w warszawskim hotelu Airport Hotel Okęcie spotkali się restauratorzy z całej Polski, aby doskonalić swoje umiejętności z zakresu ustalania cen sprzedaży w gastronomii. Andrzej Przeniosło, wybitny fachowiec z ponad 30 letnią praktyką zawodową przybliżył uczestnikom zagadnienia związane m.in. z analizą struktury przychodowej, kosztowej, wskaźnikowej, czy segmentyzacji rynku. Omówił także specyfikę właściwego ustalania marży, czy optymalnej analizy sprzedaży. Uczestnicy szkolenia mieli także okazję trenować na przykładach i skonfrontować swoje rozwiązania z opinią fachowca. W wyrażonej w poszkoleniowych ankietach opinii szkolenie stało na bardzo wysokim poziomie merytorycznym, a na szczególne uznanie uczestników zasłużył jego narzędziowy i praktyczny charakter. Na kolejne szkolenie, poświęcone tym razem optymalizacji kosztów w restauracji zapraszamy już 30 października. Szczegóły na www.akademia-restauratora.pl

Komentarze

  • Spółka Polskie Wydawnictwa Specjalistyczne ProMedia Sp. z o.o., nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii zamieszczanych przez użytkowników portalu.
  • Spółka zastrzega sobie prawo do usuwania komentarzy naruszających prawo.

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *