Portale internetowe Polskich Wydawnictw Specjalistycznych ProMedia sp. z o.o. korzystają z ciasteczek COOKIES, które są zapisywane na dysku urządzenia końcowego użytkownika. Jeśli nie zgadzają się Państwo na zostawianie ciasteczek prosimy o wyłączenie obsługi ciasteczek w konfiguracji Państwa przeglądarki stron internetowych i dalszą wizytę na stronie. Przeczytaj całość, Zamknij to okno informacyjne


O nas    Prenumerata    Kontakt  
     


HOTELARZ » AKTUALNOŚCI, NASZE RAPORTY » Raport z rynku HoReCa 2015

Raport z rynku HoReCa 2015


Udostępniamy e-wydanie najważniejszego na rynku i oczekiwanego przez branżę corocznego raportu czytanego przez właścicieli i menadżerów hoteli i restauracji, analityków bankowych, deweloperów, inwestorów instytucjonalnych i indywidualnych oraz architektów.

Przygotowany przez redakcje Hotelarza i Restauracji, czołowych pism branży, Raport z Rynku HoReCa 2015 to ponad 100 stron fachowej wiedzy opracowanej przy współpracy najlepszych specjalistów i praktyków, a także z pomocą ekspertów z międzynarodowych firm konsultingowych.






• Polskie hotelarstwo - ciągły wzrost

• Marketingowy przegląd gastronomiczny 2015

• Najwięksi gracze na polskim rynku hotelowym

• Sieci hotelarskie

• Warunki prowadzenia gastronomii w największych miastach Polski

• Jak wyposażyć zaplecze kuchenne

• Programy dla gastronomii

• Katalog dostawców dla branży HoReCa

Wszyscy prenumeratorzy „Hotelarza” i „Restauracji” tę wyjątkową publikację otrzymują w wygodnej papierowej wersji.

Jeśli nie posiadasz jeszcze prenumeraty, czas ją zamówić.








Skomentuj artykuł


Spółka Polskie Wydawnictwa Specjalistyczne ProMedia Sp. z o.o., nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii zamieszczanych przez użytkowników portalu.

Spółka zastrzega sobie prawo do usuwania komentarzy naruszających prawo.
Bezpłatny newsletter
Najnowsze informacje
2017-07-24 Lokalne historie w hotelach Mercure
2017-07-24 Hotel Podlasie prospołecznie
2017-07-20 Travelist przyznał po raz pierwszy certyfikaty Travelist Quality Star dla 32 obiektów
2017-07-19 Michał Tkaczyk nowym szefem kuchni warszawskiego hotelu Bristol
2017-07-18 Scena Kulturalna Holiday Inn Józefów
2017-07-17 W Swarzędzu powstanie Hampton by Hilton
więcej...

Na piszemy:





Nasze serwisy


ProMedia www.pws-promedia.pl     Restauracja www.e-restauracja.com

Rynek Turystyczny www.rynekturystyczny.pl     Polski Jubiler www.polskijubiler.pl    

Nowoczesna Stacja Paliw www.e-stacjapaliw.pl
REKLAMA