Portale internetowe Polskich Wydawnictw Specjalistycznych ProMedia sp. z o.o. korzystają z ciasteczek COOKIES, które są zapisywane na dysku urządzenia końcowego użytkownika. Jeśli nie zgadzają się Państwo na zostawianie ciasteczek prosimy o wyłączenie obsługi ciasteczek w konfiguracji Państwa przeglądarki stron internetowych i dalszą wizytę na stronie. Przeczytaj całość, Zamknij to okno informacyjne


O nas    Prenumerata    Kontakt  
     


HOTELARZ » KOMUNIKATY BRANŻOWE » Sokołów S.A. – nowe propozycje dla branży HORECA

Sokołów S.A. – nowe propozycje dla branży HORECA

Sokołów S.A. wychodzi naprzeciw potrzebom branży HORECA. Najnowszymi propozycjami produktowymi firmy są dziczyzna i drób.

Nieustannie rozwijamy naszą ofertę skierowaną do branży HORECA – mówi Mieczysław Walkowiak, Wiceprezes Zarządu ds. Handlu i Marketingu. - Udoskonalamy ją, wprowadzamy nowe produkty – tak, by spełniała oczekiwania restauratorów. Praktycznie to szefowie kuchni podpowiadają nam, jakie zmiany musimy wdrożyć, by jeszcze lepiej dostosować naszą ofertę do ich wymagań.

Na tej podstawie Sokołów S.A. wprowadził nowy asortyment z dziczyzny i drobiu. Są to produkty niezwykle wartościowe pod względem odżywczym, zawierające mniejszą ilość kalorii i tłuszczów (nienasyconych i wielonasyconych) oraz dużą ilość łatwostrawnego białka, cennych witamin i składników mineralnych. Szefowie kuchni poszukują wiarygodnych i sprawdzonych dostawców dziczyzny.

Nowa oferta Sokołowa obejmuje szeroki asortyment dziczyzny – mięso z sarny, dzika, jelenia, wkrótce także kuropatwy, bażanta czy przepiórki dodaje Mieczysław Walkowiak. - Produkty z dziczyzny w formie mrożonej są dostępne w kilku Centrach Dystrybucji na terenie Polski (Warszawa ul. Matuszewska, Kraków, Poznań, Gdańsk, adresy Centrów: https://sokolow.pl/partnerzy-biznesowi).
W drugim etapie zapewnimy dostępność tych produktów na terenie całej Polski. Dziczyznę można również nabyć w naszych sklepach własnych (Warszawa ul. Korkowa, Wołomin, Tychy, adresy sklepów:
https://sokolow.pl/delikatesy-sokolow), a docelowo planujemy jej dostępność w każdym z naszych sklepów własnych Delikatesy Mięsne Sokołów.

Sokołów S.A. prowadzi również inne działania usprawniające współpracę z branżą HORECA, dostosowując dystrybucję do potrzeb obsługi klientów. Organizowane są akcje promocyjne
i pokazy kulinarne, podczas których Doradca Kulinarny Sokołów S.A. Dominik Moskalenko udziela fachowych informacji o produkcie, jego zaletach i możliwościach przyrządzania.

Pełną ofertę szefowie kuchni mogli poznać między innymi podczas Kongresu Szefów Kuchni, który odbył się w Warszawie. Krótka filmowa relacja jest dostępna pod linkiem:

https://www.youtube.com/watch?v=BQ9H-RO-PAA


Skomentuj artykuł


Spółka Polskie Wydawnictwa Specjalistyczne ProMedia Sp. z o.o., nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii zamieszczanych przez użytkowników portalu.

Spółka zastrzega sobie prawo do usuwania komentarzy naruszających prawo.

Małgorzata Morek z Orbisu do Hiltona

Małgorzata Morek po 20 latach spędzonych w Grupie Orbis, dołączyła do zespołu Hilton jako dyrektor ds. rozwoju odpowiedzialna za obszar Polski i Europy Wschodniej. Drugą (...)

Kolejny soft brand w portfolio Best Western

Best Western Hotels&Resorts ogłosiły jedenastą markę w ramach swoich struktur, będącą zarazem najnowszym soft brandem w portfolio – BW Signature Collection by Best Western. Wraz (...)

Katowicki hotel Best Western Premier Forum zmienia markę na Park Inn by Radisson

Sieć Carlson Rezidor sfinalizowała proces podpisywania umowy dotyczącej otwarcia trzeciego hotelu Park Inn by Radisson w Polsce. W pierwszym kwartale przyszłego roku zadebiutuje pod tą (...)

Finaliści kategorii Dyrektor generalny hotelu sieciowego

Przedstawiamy nominacje w kolejnej kategorii konkursu na „Hotelarzy Roku 2017” organizowanego przez miesięcznik „Hotelarz” – Dyrektor generalny hotelu sieciowego. Ogłoszenie laureatów konkursu odbędzie się podczas (...)

Finaliści w kategorii Dyrektor generalny hotelu niezależnego

Przedstawiamy nominacje w kolejnej kategorii konkursu na „Hotelarzy Roku 2017” organizowanego przez miesięcznik „Hotelarz” – Dyrektor generalny hotelu niezależnego. Zwycięzca wyłoniony zostanie przez Kapitułę Konkursu (...)

Bezpłatny newsletter
Z Branży
więcej...

Na piszemy:









Nasze serwisy


ProMedia www.pws-promedia.pl     Restauracja www.e-restauracja.com

Rynek Turystyczny www.rynekturystyczny.pl     Polski Jubiler www.polskijubiler.pl    

Nowoczesna Stacja Paliw www.e-stacjapaliw.pl
REKLAMA