Portale internetowe Polskich Wydawnictw Specjalistycznych ProMedia sp. z o.o. korzystają z ciasteczek COOKIES, które są zapisywane na dysku urządzenia końcowego użytkownika. Jeśli nie zgadzają się Państwo na zostawianie ciasteczek prosimy o wyłączenie obsługi ciasteczek w konfiguracji Państwa przeglądarki stron internetowych i dalszą wizytę na stronie. Przeczytaj całość, Zamknij to okno informacyjne


O nas    Prenumerata    Kontakt  
     


HOTELARZ » KOMUNIKATY BRANŻOWE » Sokołów S.A. – nowe propozycje dla branży HORECA

Sokołów S.A. – nowe propozycje dla branży HORECA

Sokołów S.A. wychodzi naprzeciw potrzebom branży HORECA. Najnowszymi propozycjami produktowymi firmy są dziczyzna i drób.

Nieustannie rozwijamy naszą ofertę skierowaną do branży HORECA – mówi Mieczysław Walkowiak, Wiceprezes Zarządu ds. Handlu i Marketingu. - Udoskonalamy ją, wprowadzamy nowe produkty – tak, by spełniała oczekiwania restauratorów. Praktycznie to szefowie kuchni podpowiadają nam, jakie zmiany musimy wdrożyć, by jeszcze lepiej dostosować naszą ofertę do ich wymagań.

Na tej podstawie Sokołów S.A. wprowadził nowy asortyment z dziczyzny i drobiu. Są to produkty niezwykle wartościowe pod względem odżywczym, zawierające mniejszą ilość kalorii i tłuszczów (nienasyconych i wielonasyconych) oraz dużą ilość łatwostrawnego białka, cennych witamin i składników mineralnych. Szefowie kuchni poszukują wiarygodnych i sprawdzonych dostawców dziczyzny.

Nowa oferta Sokołowa obejmuje szeroki asortyment dziczyzny – mięso z sarny, dzika, jelenia, wkrótce także kuropatwy, bażanta czy przepiórki dodaje Mieczysław Walkowiak. - Produkty z dziczyzny w formie mrożonej są dostępne w kilku Centrach Dystrybucji na terenie Polski (Warszawa ul. Matuszewska, Kraków, Poznań, Gdańsk, adresy Centrów: https://sokolow.pl/partnerzy-biznesowi).
W drugim etapie zapewnimy dostępność tych produktów na terenie całej Polski. Dziczyznę można również nabyć w naszych sklepach własnych (Warszawa ul. Korkowa, Wołomin, Tychy, adresy sklepów:
https://sokolow.pl/delikatesy-sokolow), a docelowo planujemy jej dostępność w każdym z naszych sklepów własnych Delikatesy Mięsne Sokołów.

Sokołów S.A. prowadzi również inne działania usprawniające współpracę z branżą HORECA, dostosowując dystrybucję do potrzeb obsługi klientów. Organizowane są akcje promocyjne
i pokazy kulinarne, podczas których Doradca Kulinarny Sokołów S.A. Dominik Moskalenko udziela fachowych informacji o produkcie, jego zaletach i możliwościach przyrządzania.

Pełną ofertę szefowie kuchni mogli poznać między innymi podczas Kongresu Szefów Kuchni, który odbył się w Warszawie. Krótka filmowa relacja jest dostępna pod linkiem:

https://www.youtube.com/watch?v=BQ9H-RO-PAA


Skomentuj artykuł


Spółka Polskie Wydawnictwa Specjalistyczne ProMedia Sp. z o.o., nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii zamieszczanych przez użytkowników portalu.

Spółka zastrzega sobie prawo do usuwania komentarzy naruszających prawo.

Satoria Group planuje sieciowy hotel w Toruniu

Satoria Group chce uruchomić 4-gwiazdkowy hotel ze 130 pokojami pod globalną marką w Starym Browarze w Toruniu oraz w przyległej do niego kamienicy. Nieoficjalnie mówi (...)

Ruszyła sprzedaż apartamentów w inwestycji Sun & Snow Resorts – Białka Tatrzańska

Spółka  Sun & Snow rozpoczęła sprzedaż apartamentów wypoczynkowych w Białce  Tatrzańskiej. Ośrodek obejmie w sumie 10 budynków apartamentowych utrzymanych w stylistyce podhalańskich willi  oraz aparthotel (...)

Orbis sprzedał ibisa w Zabrzu

Grupa Orbis sprzedała za 7,6 mln zł hotel ibis w Zabrzu ze 114 pokojami, zawierając jednocześnie długoterminową umowę franczyzy. Do transakcji doszło jeszcze w ub (...)

W lipcu ruszyć ma hotel Golden Tulip Magnus Bielsko-Biała w Bystrej

1 lipca w Bystrej pod Bielskiem-Białą otwarty ma zostać 4-gwiazdkowy hotel Golden Tulip z 77 pokojami i 11 domkami wypoczynkowymi oraz czterema salami konferencyjnymi, basenem (...)

106-pokojowy Raffles Europejski zatrudni ponad 200 pracowników

Raffles Europejski Warsaw, którego otwarcie zaplanowano w pierwszym kwartale 2018 roku planuje zatrudnić ponad 200 pracowników. Zaprasza „osoby z pasją, aby dołączyły do zespołu i (...)

Bezpłatny newsletter
Z Branży
więcej...

Na piszemy:



Nasze serwisy


ProMedia www.pws-promedia.pl     Restauracja www.e-restauracja.com

Rynek Turystyczny www.rynekturystyczny.pl     Polski Jubiler www.polskijubiler.pl    

Nowoczesna Stacja Paliw www.e-stacjapaliw.pl
REKLAMA