Portale internetowe Polskich Wydawnictw Specjalistycznych ProMedia sp. z o.o. korzystają z ciasteczek COOKIES, które są zapisywane na dysku urządzenia końcowego użytkownika. Jeśli nie zgadzają się Państwo na zostawianie ciasteczek prosimy o wyłączenie obsługi ciasteczek w konfiguracji Państwa przeglądarki stron internetowych i dalszą wizytę na stronie. Zamknij to okno informacyjne

V WORKING w Hotelu Warszawa SPA & RESORT rozstrzygnięty | Hotelarz
facebook
 
REKLAMA

HOTELARZ » KOMUNIKATY BRANŻOWE » V WORKING w Hotelu Warszawa SPA & RESORT rozstrzygnięty

V WORKING w Hotelu Warszawa SPA & RESORT rozstrzygnięty













13 października w Hotelu Warszawa odbył się kolejny konkurs
kulinarno-barmański w stylu WORKING, podczas którego swoje zdolności mogli
zaprezentować kucharze i barmani z całej Polski.



 



Zgrane trio jest w gastronomii kluczem do sukcesu. Ścisła
współpraca kucharza, barmana i kelnera sprawia, że potrawy nie tylko świetnie
smakują, ale i zachwycają swoim wyglądem, dlatego organizacja tego typu
konkursów wydatnie podnosi jakość usług w branży gastronomicznej.



Working poprzedziły dwugodzinne warsztaty kulinarne dla
szkół gastronomicznych. Po nich rozpoczął się konkurs, który przebiegał pod
znakiem ostrej rywalizacji i znakomitej zabawy. Umiejętności uczestników oceniali
mistrzowie sztuki kulinarnej Robert Sowa i Michael Labarre oraz zaproszenie
Goście Hotelu Warszawa.



 



Podczas uroczystej Gali nagrody wręczył zwycięzcom Workingu
Marszałek Województwa Podlaskiego Pan Jan Kamiński.



 



Wyniki konkursu:



 



1. Restauracja Moonsfera-Warszawa



Paulina Kolasińska - barman



Michał Karadżow - kucharz



 



2. Hotel Klimczok - Szczyrk



Tomasz Żmuda - kucharz



Wojciech Barcik - barman



 



Miejsca ex aequo



3.Klinika Kardiologii  - Warszawa



Josław Nowak - kucharz



Michał Ostaszewski - barman



 



3.Hotel Warszawa - Augustów



Adam Uradziński - barman



Renata Naumowicz - kucharz



 



3.Hotel Laguna - Augustów



Bogdan Mróz - kucharz



Tomasz Gniedziejko - barman



 



3.Restauracja Korona - Augustów



Tomasz Siwkowski - kucharz



Maciej Bruns-barman



 



Jury Degustacyjne w składzie:



Robert Sowa - Przewodniczący - szef kuchni hotelu Jan III
Sobieski



Krzysztof Andruszkiewicz – British American Tobacco



Mirosław Drewniak - Sanechem



Michael Labarre- szef kuchni



Włodzimierz Kustra - Panesco



Przyznało wyróżnienia:



ZA NAJLEPSZEGO ŁOSOSIA - JAROSŁAW NOWAK



ZA NAJLEPRZY DRINK - WOJCIECH BARCIK



 



 



Kolejny Working już za rok J




Skomentuj artykuł


Spółka Polskie Wydawnictwa Specjalistyczne ProMedia Sp. z o.o., nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii zamieszczanych przez użytkowników portalu.

Spółka zastrzega sobie prawo do usuwania komentarzy naruszających prawo.
Numer 11/2014 Twój Hotelarz
Bezpłatny newsletter
Twój e-mail:

Strefa prenumeratora
Użytkownik
Hasło:

Get Adobe Flash player


Ostatnio komentowane artykuły

Jeżeli chcesz otrzymywać co poniedziałek przegląd najważniejszych informacji branżowych, dopisz się do listy subskrybentów.

Get Adobe Flash player