- Ruszyła budowa Puro w Łodzi
- Dekpol zbuduje kolejny hotel na wybrzeżu
- ZPR otworzy kolejny hotel, tym razem w Bydgoszczy
- W Koszalinie powstaje 100-pokojowy hotel
- Wmurowano kamień węgielny pod Hamptona w Oświęcimiu
- Prace wykończeniowe w Dune Resort
- Hotel przy Karmelickiej? Jeśli znajdzie się inwestor
- Tak będą wyglądały pokoje w hotelu Gwiazda Morza
- Moderna otworzy kolejny hotel w Trójmieście
- Orange obniża cenę za kompleks kamienic w Gdańsku
- Tak będzie wyglądał hotel Puro w Łodzi
- Na warszawskim Ursynowie powstanie 180-pokojowy aparthotel
- Już za trzy miesiące otwarcie Hampton by Hilton w Lublinie
- Adam Bachleda-Curuś buduje hotel w Krakowie
- W Swarzędzu powstanie Hampton by Hilton
- We Wrocławiu powstanie duży hotel
- W Sopocie powstanie nowy hotel
- Strabag wybuduje Unity Centre z hotelem Radisson RED
- Ruszyła budowa hotelu przy pl. Nankiera we Wrocławiu
- Hotel Ruben powiększy się do 100 pokoi
- Sprzedano już 60% apartamentów w aparhotelu Bel Mare w Międzyzdrojach
- W Gdyni powstanie 80 pokojowy hotel
- Hampton by Hilton Mokotów osiągnął stan surowy zamknięty
- W Gdańsku powstanie nowy hotel IBB Hotel Collection
- Rozbudowa hotelu Fabryka Wełny w Pabianicach
- Radius chce otworzyć dwa sieciowe hotele w Warszawie
- Przemysław Langowski pokieruje kuchniami hoteli Almond i Number One
- CBRE rozwija dział doradztwa hotelowego
- Marta Komar dyrektorem operacyjnym kompleksu Czarny Groń
- Jon Hubbard dyrektorem działu hotelowego w C&W
- Nowy prezes Zamku Topacz
- Cushman & Wakefield wzmacnia dział hotelowy w regionie Europy Środkowo-Wschodniej
- Aleksandra Piątkowska w Hilton Garden Inn Kraków Airport
- Nowy dyrektor sprzedaży hotelu Ossa
- Artery Hotels wzmacnia dział sprzedaży
- Michał Tkaczyk nowym szefem kuchni warszawskiego hotelu Bristol
- Sandra Fengler z Tobaco do DoubleTree by Hilton Łódź
- Jakub Rosły kierownikiem sprzedaży i marketingu w Tobaco Hotel
- Nowe twarze w kuchni hotelu Marriott w Warszawie
- Mariusz Kucharczak szefem kuchni w dolnośląskiej Grupie Leo
- Nowy szef działu marketingu Sun&Snow
- Joanna Puchałka pokieruje sprzedażą MICE w Grupie Arche
- Zmiana pokoleniowa w kuchni hotelu Żubrówka w Białowieży
- Nowy dyrektor hotelu Wisła Premium
- Beata Janas nowym dyrektorem hotelu Mościcki Resort & Conference w Spale
- Awans w Hilton Garden Inn Kraków Airport
- Elżbieta Lendo z Willi Port w zarządzie Harmony Polish Hotels
- Nowa dyrektor hotelu Centrum Sosnowiec
- Nowy przewodniczący zarządu w Best Western Hotels & Resorts
- Nowa wicedyrektor sprzedaży Airport Hotel Okęcie
- Nowa dyrektor regionalna IGHP w Zachodniopomorskiem z Havet
- Michał Zgud szefem kuchni Metopolo by Golden Tulip z chińskim menu
- Nowy zastępca dyrektora w Golden Tulip Gdańsk Residence
- Walter Herz rozbudowuje departament hotelowy
- Z Orbisu do B&B Hotels
- Nowi dyrektorzy w DeSilva
Ilość artykułów w numerze: 57