- Human Resources Management for Hospitality
- Hotel Management and Loss Prevention: A Management Perspective
- Hospitality 2010 – The Future of Hospitality and Travel
- Niezbędnik menedżera
- O hotelarstwie niemal wszystko
- Podręcznik nie tylko dla studentów
- „Nowoczesne hotelarstwo. Od projektowania do wyposażenia”
- Dania zawijane
- Kuchnia polska PWE
- Agroturystyka
- Cost Controls 25 Keys To Profitable Succes
- Bezpieczny budynek Aktualne wymogi wykonania i eksploatacji
- Niemiecko-polski słownik tematyczny. Hotelarstwo, gastronomia, turystyka
- Byłem restauratorem czyli jak odnieść sukces
- Successful Restairant Design
- Informatyka w turystyce i rekreacji
- Przegląd stron internetowych
- German Culture and Society The Essential Glossary
- The Waiter & Waitress Staff Training Handbook
- When in Germany
- Purchasing for Chefs: A Concise Guide
- Piękne hotele w Polsce
- Starting a Small Restaurant: How to Make Your Dream a Reality
- Kompendium wiedzy o turystyce
- Ekonomika i organizacja pracy w hotelarstwie
- The German Way
- Public relations – znaczenie społeczne i kierunki rozwoju
- MEGATREND Wellness & SPA dla usług wolnego czasu i hotelarstwa w XXI wieku
- Ekoturystyka
- Catering Like A Pro
- On-Premise Catering: Hotels, Convention & Conference Centers and Clubs
- Dziennik toskański
- Przegląd stron internetowych
- Hotel bez barier, przystosowanie dla osób niepełnosprawnych
- Zarządzanie jakością obsługi w restauracjach i hotelach
- Praca na statkach pasażerskich
- Praca sezonowa w Europie
- Jak ocenić pracę? Wartość stanowisk i kompetencji
- Luxury Hotels:Asia/Pacific
- Nowe tendencje i wyzwania w zarządzaniu personelem
- Housekeeping Managmenet
- Profitable Menu Planning
- The Hospitality Supervisor’s Survival Kit
- Organizacja pracy w hotelarstwie
- Turystyka, rekreacja, hotelarstwo i gastronomia w teorii i praktyce
- Wypoczynek w dworach i pałacach
- How to Open a Financially Successful Bed&Breakfast or Smali Hotel
- Sztuka zarządzania organizacjami.Zasoby, sposoby, perspektywy
- Zielony Przewodnik Michelin. Polska
- Spectacular Hotels: The Most Remarkable Places On Earth
- Ethical Decision-Making in the Hospitality Industry
- Marketing w hotelarstwie.Podręcznik praktyczny
- Afrodyzjaki w kuchni
- W dawnych cukierniach i kawiarniach warszawskich
- Financial Intelligence: A Manager’s Guide to Knowing What the Numbers Really Mean (Inteligencja finansowa. Przewodnik menedżera po prawdziwym znaczeniu cyferek)
- Polskie uzdrowiska, kurorty, sanatoria, spa, centra odnowy biologicznej
- Hospitality and Tourism Marketing
- Accounting and Financial Management
- Design XX wieku Główne nurty i style we współczesnym designie
- Zarządzanie kosztami działań
- Meetings, Expositions, Events and Conventions
- Hotel Front Office Management
- Obsługa konsumenta
- Myśli o nowoczesnym biznesie
- Pascal 2006. Hotele i restauracje w Polsce
- Event Planning
- How to Start a Home -Based Catering Business
- www.hotele-restauracje.pl
- Lukullus w sarmackich wnętrzach Przewodnik po restauracjach w Polsce – dobra kuchnia, ciekawe wnętrza
- Survival Guide for Hotel and Motel Professional
- Cafe & Restaurant Design
- Cool hotels
- Przegląd stron internetowych
- Food & Wine Pairing Made Simple
- Ultimate Hotel Design
- The World Atlas of Wine
- 100 Najlepszych win świata
- Turystyka
- Gospodarka turystyczna w regionie: wybrane problemy jej funkcjonowania
- Turystyka i podróżowanie w aksjologicznej perspektywie
- Wartość odżywcza wybranych produktów spożywczych i typowych potraw
- Leksykon sztuki kulinarnej. Międzynarodowa kuchnia hotelowa i restauracyjna
- Wakacje z duchami. Przewodnik po zamkach-hotelach
- Marketing usług hotelarskich
- Organizacja pracy, cz. 1
- Larousse Gastronomique
- The Culinary World of Vienna International Hotels&Resorts
- Hotelowy marketing po nowemu
- Marketing skierowany do kobiet
- Luksusowe hotele SPA oraz hotele w zabytkach
- Turystyka a zjawiska paranormalne
- Przedsibiorstwo turystyczne. Ujęcie statyczne i dynamiczne
- The Professional Chef
- Lexical Compendium. Tourism
- Zarządzanie i usługi w obszarze kultury fizycznej i hotelarstwa. Teoria i praktyka
- Turystyka a zjawiska paranormalne
- Przedsibiorstwo turystyczne. Ujęcie statyczne i dynamiczne
- Sake – napój samurajów
- Przegląd stron internetowych
- Managing Hotels Effectively
- The Art of Excellence
- Zespół Szkół Gastronomiczno-Hotelarskich Rok założenia 1946
- Dzieje turystyki w Polsce
- www.conciergeclefsdor.com
- Usługi hotelarskie w środkach transportu
- Hotele. Programowanie, projektowanie i wyposażanie
- Dictionary of Hotel and Tourist Terms
- Internet w turystyce, hotelarstwie
- Turystyka i hotelarstwo: zbiór przepisów prawnych
- Marketing usług turystycznych
- Harmonia ducha i ciała
- Successful Restaurant Design
- New Hotel: Architecture and Design
- Developing hospitality properties and facilities
- Dzieje krajowego hotelarstwa od zajazdu do współczesności
- Organizacja i technika pracy w hotelarstwie
- Zarządzanie marką
- Prawo turystyczne
- Reklama w turystyce i rekreacji
- „Bezpieczny hotel. Wybrane zagadnienia”
- „Nowoczesne hotelarstwo. Od projektowania do wyposażenia”
Ilość artykułów w numerze: 121