Krzysztof Nosek dyrektorem gastronomii w MCC Mazurkas

Krzysztof Nosek, związany z branżą gastronomiczną od 12 lat, został dyrektorem gastronomii MCC Mazurkas Conference Centre & Hotel oraz Mazurkas Catering 360° w Ożarowie Mazowieckim.

Doświadczenie zdobywał zarówno w hotelach sieciowych (w Katowicach i Krakowie), jak i w obiektach niezależnych za granicą oraz w Polsce (m.in. w Zamku Kliczków, Pałacu Bonerowskim w Krakowie i Marine Hotel w Kołobrzegu). Odpowiadał za wyniki finansowe i zarządzanie personelem managerskim podległych mu restauracji i obiektów, a także brał aktywny udział w ustalaniu i realizacji strategii ich rozwoju oraz tworzeniu nowych produktów sprzedażowych. Jako dyrektor gastronomii Mazurkas Catering 360° i MCC Mazurkas Conference Centre & Hotel uczestniczy w tworzeniu i realizacji strategii rozwoju firmy w obszarze działalności cateringowej w branży MICE. Do jego obowiązków należy m.in. zarządzanie zespołem obsługującym realizacje cateringowe oraz wydarzenia odbywające się w MCC Mazurkas, budowanie relacji z dostawcami oraz optymalizacja polityki zakupowej firmy.

 

 


Dodaj komentarz

Twój adres email nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *