Jacek Florczuk dyrektorem Hamptona by Hilton Gdańsk Oliwa

Jacek Florczuk, ostatnio dyrektor gastronomii w Doubletree by Hilton Warszawa, został dyrektorem generalnym hotelu Hampton by Hilton Gdańsk Oliwa. Zastąpił Magdalenę Suligę, która została dyrektorem powstającego hotelu Holiday Inn na Wyspie Spichrzów, więcej o tym pisaliśmy TU

Jacek Florczuk z branżą hotelarską związany jest od 1992 r., gdy zaczął pracę w dziale gastronomii hotelu Jan III Sobieski w Warszawie. Po 13 latach przeszedł  do hotelu Courtyard by Marriott w Warszawie obejmując tam stanowisko dyrektora gastronomii. W 2015 r. został dyrektorem gastronomii w DoubleTree by Hilton Hotel & Conference Centre w warszawskim Wawrze. Pod koniec ub.r. objął zarządzanie Hamptonem by Hilton w Gdańsku Oliwie.

Komentarze

  • Spółka Polskie Wydawnictwa Specjalistyczne ProMedia Sp. z o.o., nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii zamieszczanych przez użytkowników portalu.
  • Spółka zastrzega sobie prawo do usuwania komentarzy naruszających prawo.

1 komentarz do “Jacek Florczuk dyrektorem Hamptona by Hilton Gdańsk Oliwa

  1. Gratulacje Jacku
    kolega z pierwszej Twojej kelnerskiej brygady w Sobieskim eh stare fajne czasy

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *