VIII Mistrzostwa Świata w Grillowaniu

Warszawskie Makro Centrum HoReCa zostało oficjalnym ośrodkiem przygotowań dla reprezentacji Stowarzyszenia Szefów Kuchni na VIII Mistrzostwa Świata w Grillowaniu.

Poszczególne ekipy, złożone z mistrzów kuchni z całej Polski, muszą przed zawodami ćwiczyć i testować indywidualne pomysły oraz opanować do perfekcji każdy etap przygotowania potraw w ramach wyznaczonego limitu czasu.


VIII Mistrzostwa odbędą się we Wrocławiu 22 lipca 2006 r. Organizatorzy spodziewają się udziału 50 ekip z 30 krajów. Każda ekipa będzie musiała przygotować 5 potraw: rybę, kurczaka, żeberka wieprzowe, polędwicę wołową i deser.




Warszawskie Makro Centrum HoReCa zostało oficjalnym ośrodkiem przygotowań dla reprezentacji Stowarzyszenia Szefów Kuchni na VIII Mistrzostwa Świata w Grillowaniu.

Poszczególne ekipy, złożone z mistrzów kuchni z całej Polski, muszą przed zawodami ćwiczyć i testować indywidualne pomysły oraz opanować do perfekcji każdy etap przygotowania potraw w ramach wyznaczonego limitu czasu.

VIII Mistrzostwa odbędą się we Wrocławiu 22 lipca 2006 r. Organizatorzy spodziewają się udziału 50 ekip z 30 krajów. Każda ekipa będzie musiała przygotować 5 potraw: rybę, kurczaka, żeberka wieprzowe, polędwicę wołową i deser.



Komentarze

  • Spółka Polskie Wydawnictwa Specjalistyczne ProMedia Sp. z o.o., nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii zamieszczanych przez użytkowników portalu.
  • Spółka zastrzega sobie prawo do usuwania komentarzy naruszających prawo.

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *