Zagrała z Operą Krakowską dla WOŚP

Licytacja „Kulinarny Weekend z Operą Krakowską i Hotelami”, organizowana przez Operę Krakowską i Grupę Hotelową PI Apartamenty & Hotele na rzecz WOŚP, przyniosła 6633 zł, wspierając realną pomoc najbardziej potrzebującym.

Czworo zwycięzców wzięło udział w niezwykłym kulinarnym doświadczeniu. Zwycięzcy licytacji rozpoczęli jeden z marcowych weekendów od gotowania na żywo w hotelowej restauracji Sobre De La Mesa w AC Hotels Kraków by Marriott. Za kulinarną oprawę odpowiadali dyrektor Opery Krakowskiej, prof. dr hab. Piotr Sułkowski, prezes Grupy Hotelowej PI, Agnieszka Dąbrowska oraz managerowie hoteli. Krakowski weekend to również premiera „Aidy” oglądana z Loży Marszałkowskiej, a także zwiedzanie kulis opery. Ponadto wygrani spędzili dwudniowy pobyt w apartamencie prezydenckim AC by Marriott.

– To dla nas ogromna radość i zaszczyt, że możemy połączyć siły w tak szczytnym celu. WOŚP to symbol solidarności i empatii, a my chcemy być częścią tej pięknej idei – mówi Agnieszka Dąbrowska.



Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *