Nowa kuźnia kadr

W Zespole Szkół Ekonomiczno-Usługowych z űychlinie otwarto Centrum Dydaktyczno-Gastronomiczne, które będzie kształcić w zawodach: technik hotelarstwa, gospodarstwa domowego i żywienia oraz kucharz małej gastronomii. Powstanie centrum jest odpowiedzią na duże zainteresowanie młodzieży kierunkami gastronomicznymi i hotelarskimi. To zaś jest po części wynikiem dużego powodzenia, jakim cieszą się pracownicy posiadający tego rodzaju wykształcenie, w krajach Europy Zachodniej. W Zespole Szkół Ekonomiczno-Usługowych z űychlinie otwarto Centrum Dydaktyczno-Gastronomiczne, które będzie kształcić w zawodach: technik hotelarstwa, gospodarstwa domowego i żywienia oraz kucharz małej gastronomii. Powstanie centrum jest odpowiedzią na duże zainteresowanie młodzieży kierunkami gastronomicznymi i hotelarskimi. To zaś jest po części wynikiem dużego powodzenia, jakim cieszą się pracownicy posiadający tego rodzaju wykształcenie, w krajach Europy Zachodniej.

Komentarze

  • Spółka Polskie Wydawnictwa Specjalistyczne ProMedia Sp. z o.o., nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii zamieszczanych przez użytkowników portalu.
  • Spółka zastrzega sobie prawo do usuwania komentarzy naruszających prawo.

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *