Wariacje na temat ryb

Czwarta edycja konkursu Kujawsko-Pomorskie Potyczki Kulinarne Glezman 2006 odbyła się 4 listopada 2006 w hotelu City w Bydgoszczy. Tematem konkursu były potrawy z ryb morskich i słodkowodnych, a jego rozstrzygnięcie odbyło się podczas uroczystej Gali Dinner zorganizowanej w restauracji Chopin hotelu City. Najlepszymi kucharzami okazali się:
Tomasz Król z Villi Sedan w Sopocie (zwycięska potrawa to cytrynowa sola na sposób orientalny), Tomasz Czapiewski z restauracji Mocca w Tczewie oraz Andrzej Barczyński z restauracji Tawerna.




Czwarta edycja konkursu Kujawsko-Pomorskie Potyczki Kulinarne Glezman 2006 odbyła się 4 listopada 2006 w hotelu City w Bydgoszczy. Tematem konkursu były potrawy z ryb morskich i słodkowodnych, a jego rozstrzygnięcie odbyło się podczas uroczystej Gali Dinner zorganizowanej w restauracji Chopin hotelu City. Najlepszymi kucharzami okazali się: Tomasz Król z Villi Sedan w Sopocie (zwycięska potrawa to cytrynowa sola na sposób orientalny), Tomasz Czapiewski z restauracji Mocca w Tczewie oraz Andrzej Barczyński z restauracji Tawerna.



Komentarze

  • Spółka Polskie Wydawnictwa Specjalistyczne ProMedia Sp. z o.o., nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii zamieszczanych przez użytkowników portalu.
  • Spółka zastrzega sobie prawo do usuwania komentarzy naruszających prawo.

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *