Książęcy staż pod patronatem

Trwa trzecia edycja programu "Youth Career Initiative". W zorganizowanych przez Stowarzyszenie Autokreacja, pod patronatem księcia Walii, zajęciach praktycznych bierze tym razem udział 12 absolwentów szkół średnich z całej Polski. Mają już za sobą cztery tygodnie intensywnych zajęć w warszawskich hotelach Bristol, Marriott i Sheraton. Przed nimi jeszcze cztery pracowite miesiące.
Praktykanci podczas wykładu w hotelu Sheraton
Pracowite, bo jak mówi Marcin Królikowski, absolwent Technikum Gastronomicznego w Warszawie: - Główną zasadą naszych praktyk jest wypełnienie stażyście każdej chwili. Nasi opiekunowie, a jestem w hotelu Marriott, doskonale wiedzą, jak nami pokierować, [...]

Udostępniono 30% tekstu, dostęp do pełnej treści artykułu tylko dla prenumeratorów.

Strefa prenumeratora

Wszyscy prenumeratorzy miesięcznika w ramach prenumeraty otrzymują login i hasło umożliwiające korzystanie z pełnych zasobów portalu (w tym archiwum).

Wybierz prenumeratę papierową, albo elektroniczną. Czytaj tak jak Ci wygodnie.

Prenumerata HOTELARZA to:
  • Pewność, że otrzymasz wszystkie wydania miesięcznika prosto na biurko, bądź swoją pocztę e-mail
  • Dostęp do pełnych zasobów portalu www.e-hotelarz.pl
  • (w tym archiwum wydań od 2005 roku, dostępne wyłącznie dla prenumeratorów)
  • Specjalne zniżki na szkolenia Akademii Hotelarza i konferencje organizowane przez „Hotelarza”
  • Wszystkie dodatkowe raporty tylko dla prenumeratorów
Prenumeratę możesz zamówić:
  • Telefonicznie w naszym Biurze Obsługi Klienta pod nr 22 333 88 26
  • Korzystając z formularza zamówienia prenumeraty zamieszczonego TUTAJ
Jeśli jesteś prenumeratorem a nie znasz swoich danych dostępu do artykułów Hotelarza, skontaktuj się z nami, bok@pws-promedia.pl



Komentarze

  • Spółka Polskie Wydawnictwa Specjalistyczne ProMedia Sp. z o.o., nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii zamieszczanych przez użytkowników portalu.
  • Spółka zastrzega sobie prawo do usuwania komentarzy naruszających prawo.

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *