Hotelarz zaprasza…i wyzywa konkurencję

W marcu i kwietniu "Hotelarz" organizuje lub patronuje kilku ważnym dla całej branży wydarzeniom




W dniach 16-18 marca w hotelu Zamek Ryn odbędzie się Historyczny Weekend Branży Hotelarskiej. Poza cyklem wykładów dla hotelarzy, podczas których zaprezentowana zostanie m.in. "próbka" zorganizowanej przez nas Akademii Hotelarza, będzie miał miejsce V Ogólnopolski Konkurs Młodych Talentów Sztuki Kulinarnej zorganizowany pod patronatem Klubu Szefów Kuchni. Uczestnicy wezmą również udział w kostiumowym przyjęciu wydanym przez Wielkiego Mistrza Zakonu Krzyżackiego.



22 marca
w Hotelu Łazienkowskim w Warszawie odbędzie się szóste spotkanie Akademii Inwestycji Hotelarskich - cykl szkoleniowy przeznaczony dla wszystkich, którzy myślą o inwestycjach w sektorze hotelarskim, planują budowę nowych obiektów lub modernizację i rozbudowę już istniejących. W naszym zamyśle miał to być ostatni wykład kończący jesienno-zimową sesję jednak ze względu na duże zainteresowanie tą tematyką wśród obecnych i przyszłych hotelarzy, warszawskie spotkanie będzie zamykało pierwszy cykl i jednocześnie otwierało kolejną sesję AIH.



27 marca
w warszawskim hotelu Courtyard by Marriott zlokalizowanym przy Porcie Lotniczym Okęcie odbędzie się I Międzynarodowa Konferencja Hotelarska Gościnność w XXI wieku "Jakość obsługi kluczem do sukcesu hotelarstwa". Wprawdzie jest to już trzecia z kolei konferencja zorganizowana przez miesięcznik "Hotelarz", jednak ze względu na tematykę i zaproszonych gości (m.in. ze Stanów Zjednoczonych oraz członków elitarnej organizacji Les Clef's d'Or) oraz liczbę uczestników ma ona o wiele bardziej ważką rangę i wymiar.



W dniach 22-24 marca w warszawskim Pałacu Kultury i Nauki odbędzie się największa coroczna impreza branży
- XI Międzynarodowe Targi Gastronomiczno-Hotelarskie EuroGastro. W ubiegłym roku targi przyciągnęły 230 wystawców, 15 tys. odwiedzających. Targom towarzyszy wiele imprez, takich jak prelekcje, panele dyskusyjne, pokazy i konkursy. Zapraszamy na stoisko "Hotelarza". Patronem medialnym Euro Gastro i weekendu
w Rynie jest "Hotelarza".




W drugiej połowie kwietnia w siedzibie redakcji miesięczników "Hotelarz" i "Rynek Turystyczny" odbędzie się debata dotycząca nowelizacji ustawy o usługach turystycznych, w której wezmą udział przedstawiciele, m.in. Polskiej Organizacji Turystycznej, Polskiego Zrzeszenia Hoteli oraz przedstawiciele Ministerstwa Gospodarki. Debata organizowana jest w odpowiedzi na postulaty środowiska skupionego wokół branży turystycznej, które jest zdania, że przeprowadzone przez resort gospodarki konsultacje ze względu na minimalny odzew branży mogą być uznane jedynie za zaczyn do dyskusji o problemach środowiska i ustawowych regulacjach działalności sektora.




... i wyzywa
konkurencję




W dniach 20-22 kwietnia w Mikołajkach odbędą się czwarte już Ogólnopolskie Regaty Hotelarzy prowadzone pod patronatem sieci Polish Prestige Hotels&Resorts. Patronat medialny nad imprezą objął m.in. "Hotelarz". Regaty zostaną rozegrane na łodziach typu Omega.

Regatom będzie towarzyszyć szereg imprez dodatkowych i atrakcji. Organizatorzy serdecznie zapraszają do udziału w regatach hotelarzy, również tych niezrzeszonych w Fundacji PPH&R.
W imię sportowej rywalizacji i integracji środowiska branżowego i okołobranżowego wyzywamy wszystkie media piszące o hotelarstwie i gastronomii do rywalizacji w regatach. Jako patron medialny regat i strona wyzywająca zgłaszamy tylko jeden warunek: w załogach obsadzanych przez media obok etatowych pracowników mogą się znaleźć wyłącznie osoby, które choć raz zamieściły na ich łamach własny materiał.



Zgłoszenia i pytania przyjmuje:

Karol Szczepaniak,
kierownik marketingu hotelu Amax
- tel. (087) 421 90 00,
kszczepaniak@hotel-amax.pl




Komentarze

  • Spółka Polskie Wydawnictwa Specjalistyczne ProMedia Sp. z o.o., nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii zamieszczanych przez użytkowników portalu.
  • Spółka zastrzega sobie prawo do usuwania komentarzy naruszających prawo.

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *