Przy wyborze hotelu jak i lokalu gastronomicznego dużą rolę odgrywają szczegóły czyli ich odpowiednie wyposażenie i przystosowanie do naszych potrzeb. Wyposażenie hotelu to nie tylko łóżka i meble ale także sprzęty potrzebne w salach konferencyjnych, restauracjach, barach i SPA. Analogicznie wyposażenie lokalu gastronomicznego to nie tylko krzesła i stoły ale także urządzenia zaplecza kuchennego oraz baru w tym nakryć stołowych łącznie z obrusami, serwetkami, moltonami i wielu innymi niezbędnymi akcesoriami. Odpowiednie wyposażenie hoteli i gastronomii to kosztowny wydatek przed którym warto się dobrze zastanowić i rozplanować wszystko także aby nie przecenić własnych potrzeb jak i możliwości ekonomicznych.
Istnieje wiele firm, które prześcigają się w tworzeniu coraz to nowszych technologii rozszerzając swoją ofertę aby zaspokoić potrzeby i ambicje swoich klientów lecz niewiele jest firm, które mogą kompleksowo wyposażyć cały obiekt. CAUSA HORECA sp. z o.o. to firma, która wychodzi naprzeciw oczekiwaniom swoich klientów oferując kompletne wyposażenie hoteli i gastronomii zapewniając inwestorom w ramach swojej oferty bezpłatne doradztwo w celu uzyskania efektu oczekiwanej stylistyki pod kątem konkretnego obiektu. Nie trzeba zatem dużo szukać aby znaleźć wszystko czego potrzeba do naszej inwestycji zarówno w aspekcie aktualnych trendów, jak i możliwości cenowych albowiem Firma ma ogromne – ponad 20-letnie – doświadczenie wyposażania obiektów hotelowo-gastronomicznych na terenie całego kraju.
CAUSA HORECA to polski dystrybutor sprzętu na wyposażenie obiektów hotelowych i gastronomicznych od 1991 roku. Firma oferuje niezwykle szeroką gamę sprzętu najwyższej jakości wyprodukowaną oryginalnie w krajach Unii Europejskiej, USA i Australii oferując ekonomiczny cenowo sprzęt dla całej branży hotelowo-gastronomicznej; oferta obejmuje m.in. następujący sprzęt i produkty wyposażenia:
- meble bankietowe i konferencyjne (stoły i krzesła), podesty, parkiety składane, platformy
składane, mównice konferencyjne, parawany, bary ruchome, pomocniki kelnerskie, wózki
recepcyjne bagażowe, transportowe i serwisowe dla służby pięter, kelnerów i zaplecza
kuchennego);
- bufety ruchome do potraw zimnych, ciepłych i mieszane (zimne i ciepłe);
- piece elektryczne i gazowe do pieczenia ziemniaków – modele klasyczne i nowoczesne;
- sprzęt zaplecza kuchni (kotły warzelne, trzony kuchenne, frytownice, piece konwekcyjne,
piece piekarnicze, patelnie uchylne, grille, kostkarki do lodu, ekspresy do kawy);
- porcelanę stołową i żaroodporną, ceramikę oraz szkło gastronomiczne;
- sprzęt wyposażenia bufetów śniadaniowych, obiadowo-lunch'owych oraz cateringu;
- korpusową zastawę stołową (półmiski, tace, sosjerki, jarzyniarki, rawierki, świeczniki);
- sztućce ze stali nierdzewnej i posrebrzane;
- podgrzewacze do potraw/chafing dish'e;
- sprzęt wyposażenia barmanów (kostkarki, shaker’y, blendery, miarki, wyciskarki do soków),
- sprzęt zaplecza kuchennego (płyty indukcyjne, garnki, patelnie, pojemniki, noże, akcesoria
kucharskie);
- najwyższej jakości bieliznę stołową (serwetki, obrusy, nakładki, moltony, skirtingi) i
pościelową.
Dostawy z firmy CAUSA HORECA cieszą się uznaniem i zainteresowaniem prestiżowych hoteli: Marriott, Hyatt Regency, Hilton, Sheraton, Radisson, Sofitel, Novotel, Mercure, Ibis na terenie całego kraju i zagranicą a także wśród szerokej gamy krajowych prywatnych hoteli i restauracji.
„Szeroki krąg naszych klientów potwierdza, iż oferowany przez nas najwyższej jakości asortyment jest dostępny nie tylko dla wysokiej kategorii hoteli i restauracji lecz także dla standardowych jednostek ho-re-ca na terenie całego kraju albowiem wyznajemy starą kupiecką zasadę iż każdy klient jest dla nas najważniejszy”
- powiedział Wojciech Baliszewski, dyrektor CAUSA HORECA sp. z o.o.
Prezentacja Firmy : http://www.abchotelu.pl/index.php?option=com_sobi2&sobi2Task=sobi2Details&catid=20&sobi2Id=113&Itemid=110
Polecam zapoznać się z garścią porad na ten temat – http://www.najdom.pl/
Można z tego wyciągnąć sporo wniosków. Ogólnie kierunek, który zdecydowanie robi różnicę.
Jak to widzicie?