22-24 maja 2013 r. w Centrum Wystawienniczo-Konferencyjnym AMBEREXPO

12. Międzynarodowe Targi Przetwórstwa i Produktów Rybnych POLFISH oraz 17. Targi Wyposażenia i Zaopatrzenia Gastronomii, Hoteli i Sklepów GASTROEXPO odbędą się w dniach 22-24 maja 2013 r. w Centrum Wystawienniczo-Konferencyjnym AMBEREXPO w Gdańsku.

 

Targi odbędą się w ramach zintegrowanego projektu branżowego dedykowanego rynkowi spożywczemu razem z:15. Targami Piekarstwa, Cukiernictwa i Lodziarstwa BALTPIEK16. Targami Mleczarstwa MLECZNA REWIAPartnerstwo powyższych projektów, realizowanych w cyklu dwuletnim, zintegrowanych tematycznie i terminowo tworzy optymalne warunki prezentacji oferty oraz dodatkowe możliwości nawiązywania kontaktów i pozyskiwania partnerów handlowych. Szeroka oferta prezentowana w jednym miejscu i czasie, wsparta szerokimi działaniami promocyjnymi, z pewnością przełoży się na frekwencję profesjonalnych gości, zarówno z kraju, jak i zagranicy. Serdecznie zapraszamy do udziału w Targach, z przekonaniem, że zarówno dzięki integracji wydarzeń, jak i znakomitym warunkom wystawienniczym w nowym Centrum AMBEREXPO, Targi zyskają, przekładający się na satysfakcję uczestników, znaczący impuls rozwojowy.


POLFISH – jedyne w Polsce i największe w Europie Środkowo-Wschodniej specjalistyczne targi dla branży rybnej – miejsce spotkań dostawców surowca z producentami przetworów rybnych, producentów przetworów rybnych z odbiorcami – hurtowniami, sklepami rybnymi, sieciami hipermarketów, a także z dostawcami maszyn przetwórczych, opakowań, dodatków do żywności, urządzeń chłodniczych, przedsiębiorstw połowowych, gospodarstw hodowlanych.


Zintegrowany projekt branżowy realizowany będzie się pod hasłem Zdrowo! czyli jak?, w oparciu o wspólny program, zainaugurowany debatą "Zdrowo! czyli jak? - Tajniki zdrowego biznesu". Po raz pierwszy  w zakresie tematycznym targów znajdą się usługi oraz produkty związane ze zdrowym odżywianiem  i dietetyką.


Tradycyjnie podczas targów odbędą się liczne spotkania dla branży - szkolenia, profesjonalne seminaria, a także konsultacje i porady dla odbiorców indywidualnych, realizowane z udziałem branżowych ekspertów oraz przedstawicieli Ministerstwa Rolnictwa i Rozwoju Wsi.  W programie m.in.: Konferencja „Jak wypiekać, aby sprzedać więcej pieczywa?”Konferencja „Identyfikowalność i Znakowanie Produktów Rybnych”Konferencja „Wartość Odżywcza Ryb” Seminaria dla dietetyków i profesjonalistów z zakresu technologii żywienia Pokazy kulinarne w wykonaniu Drużyny Olimpijskiej Kucharzy Polskich Pokazy wypieków piekarzy irlandzkich, słowackich i węgierskichII Ogólnopolska Sztafeta Kulinarna Młodych KucharzyIII Konkurs Kuźnia Słodkich TalentówStrefa dietetyków – porady dla klientów indywidualnych

Najlepsze produkty prezentowane na targach zostaną nagrodzone Medalem Mercurius Gedanesis oraz Nagrodą Specjalną  - Pucharem Ministra Rolnictwa i Rozwoju Wsi. Serdecznie zapraszamy!


Komentarze

  • Spółka Polskie Wydawnictwa Specjalistyczne ProMedia Sp. z o.o., nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii zamieszczanych przez użytkowników portalu.
  • Spółka zastrzega sobie prawo do usuwania komentarzy naruszających prawo.

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *