Warszawa 04 kwiecień 2013 - Firma RATIONAL była po raz kolejny uczestnikiem największej, branżowej imprezy gastronomicznej w kraju, jaką są Targi EuroGastro. Zostaliśmy ponownie docenieni za wprowadzenie na rynek nowych rozwiązań dla gastronomii.
Coraz częściej klienci wymagają od firm cateringowych by gotować dla gości bezpośrednio w miejscu wydarzenia. Oznacza to, że wszystkie urządzenia, włączone w ten proces, w tym urządzenia do gotowania, muszą być mobilne. Aby móc zaoferować firmom to optymalne rozwiązanie, RATIONAL opracował specjalne "akcesoria cateringowe". Akcesoriów tych można używać do bezpiecznego transportowania urządzeń SelfCookingCenter® whitefficiency® typu 61-102 do miejsc gdzie odbywają się imprezy.
Do transportu naszych urządzeń w wersji cateringowej wystarczy jedna osoba, co znacząco wpływa na łatwość obsługi i poprawę logistyki przygotowywania imprez.
Rozwiązanie oferowane przez Firmę RATIONAL podnosi wartość i możliwości wielu firm gastronomicznych, które do tej pory chcąc organizować bankiety w terenie były skazane na angażowanie dużych środków zarówno finansowych jak i ludzkich. Od teraz elastyczność przedsiębiorstwa gastronomicznego daje większe możliwości rozwoju biznesu i docierania do nowych grup klientów.
Te akcesoria (rama wzmacniająca + nóżki ze stali nierdzewnej) montuje się pod urządzeniem, w miejscu gdzie znajdują są standardowe nóżki. Wytrzymałe rączki wzdłuż boków służą zarówno ochronie jak i łatwości usytuowania. Ponadto, mogą być wykorzystywane do przenoszenia urządzenia np. po schodach.
Podstawa jest wyposażona w solidne kółka ze stali nierdzewnej. Duża średnica kółek (200 mm) pozwala na przemieszczanie urządzeń nawet po nierównym podłożu (np. drogi gruntowe). Ponadto, podstawa jest po bokach wzmocniona zapewniając w ten sposób ochronę przed zniszczeniem. Specjalne mocowania zabezpieczają urządzenie na postawie podczas transportu. Poza tym, prowadnice w podstawie zostały zaprojektowane w taki sposób, aby akcesoria GN nie wysuwały się podczas transportu.
Urządzenie w wersji cateringowej nie wymaga montażu i demontażu przed wyjazdem z kuchni macierzystej w teren i po powrocie .
Coraz częściej klienci wymagają od firm cateringowych by gotować dla gości bezpośrednio w miejscu wydarzenia. Oznacza to, że wszystkie urządzenia, włączone w ten proces, w tym urządzenia do gotowania, muszą być mobilne. Aby móc zaoferować firmom to optymalne rozwiązanie, RATIONAL opracował specjalne "akcesoria cateringowe". Akcesoriów tych można używać do bezpiecznego transportowania urządzeń SelfCookingCenter® whitefficiency® typu 61-102 do miejsc gdzie odbywają się imprezy.
Do transportu naszych urządzeń w wersji cateringowej wystarczy jedna osoba, co znacząco wpływa na łatwość obsługi i poprawę logistyki przygotowywania imprez.
Rozwiązanie oferowane przez Firmę RATIONAL podnosi wartość i możliwości wielu firm gastronomicznych, które do tej pory chcąc organizować bankiety w terenie były skazane na angażowanie dużych środków zarówno finansowych jak i ludzkich. Od teraz elastyczność przedsiębiorstwa gastronomicznego daje większe możliwości rozwoju biznesu i docierania do nowych grup klientów.
Te akcesoria (rama wzmacniająca + nóżki ze stali nierdzewnej) montuje się pod urządzeniem, w miejscu gdzie znajdują są standardowe nóżki. Wytrzymałe rączki wzdłuż boków służą zarówno ochronie jak i łatwości usytuowania. Ponadto, mogą być wykorzystywane do przenoszenia urządzenia np. po schodach.
Podstawa jest wyposażona w solidne kółka ze stali nierdzewnej. Duża średnica kółek (200 mm) pozwala na przemieszczanie urządzeń nawet po nierównym podłożu (np. drogi gruntowe). Ponadto, podstawa jest po bokach wzmocniona zapewniając w ten sposób ochronę przed zniszczeniem. Specjalne mocowania zabezpieczają urządzenie na postawie podczas transportu. Poza tym, prowadnice w podstawie zostały zaprojektowane w taki sposób, aby akcesoria GN nie wysuwały się podczas transportu.
Urządzenie w wersji cateringowej nie wymaga montażu i demontażu przed wyjazdem z kuchni macierzystej w teren i po powrocie .











Dodaj komentarz