Hotel BOSS ze zmodernizowaną restauracją i pokojami

W Centrum Konferencyjno-Szkoleniowym Hotel BOSS, zlokalizowanym w warszawskiej dzielnicy Wawer, zakończono pierwszy etap prac modernizacyjnych. Przebudowa objęła restaurację hotelową Malinowa oraz pokoje. Restauracja Malinowa to klimatyzowana sala o powierzchni niemal 300 m2, przeznaczona na ok. 150 osób. Przez niemal dwadzieścia lat odwiedziło ją ok. 100 tysięcy gości weselnych i uczestników innych uroczystości rodzinnych oraz wielu przedstawicieli świata biznesu. - Przebudowa Restauracji Malinowej to początek procesu modernizacji Hotelu BOSS. Zależało nam na odświeżeniu wnętrza tej części obiektu jako pierwszej, ponieważ to jedno z ulubionych miejsc zarówno naszych gości biznesowych, jak i turystów indywidualnych - mówi Bożenna Wygonowska, właścicielka Centrum Konferencyjno-Szkoleniowego Hotel BOSS. Prace modernizacyjne objęły wymianę podłóg i mebli, przebudowę sufitów, a także zmianę oświetlenia zarówno w restauracji, jak i w dwóch przylegających do niej salach Kryształowej i Szafirowej. Nowe wnętrza będą utrzymane w jasnej, beżowej tonacji. Ponadto wybudowano dodatkowy bufet oraz stację live cooking, dzięki której na oczach gości będą powstawać pyszne potrawy kuchni polskiej i europejskiej, a wszystko pod czujnym okiem Mistrza Mariusza Okrasy. Autorką projektu jest Anna Łaszkiewicz z pracowni BLOK z Krakowa. Drugim ważnym etapem modernizacji jest montaż klimatyzacji w pokojach. Proces ten dobiega końca i wkrótce wszystkie pokoje w hotelu będą klimatyzowane. W najbliższej przyszłości planowana jest również zmiana wystroju głównego lobby.

Komentarze

  • Spółka Polskie Wydawnictwa Specjalistyczne ProMedia Sp. z o.o., nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii zamieszczanych przez użytkowników portalu.
  • Spółka zastrzega sobie prawo do usuwania komentarzy naruszających prawo.

Dodaj komentarz

Twój adres email nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *