Nowy Szef Kuchni w Hotelu InterContinental Warszawa

Nowym Szefem Kuchni Hotelu InterContinental Warszawa został Mariusz Jeznach. W IC Warszawa pracuje od 2003 roku, piastując stanowiska: Executive Sous Chef, Main kitchen and Banqueting Sous Chef i Chef de Patie. Mariusz_Jeznach_Executive_Chef_1 Mariusz Jeznach ma ponad dwudziestoletnie doświadczenie w pracy w gastronomii w 5-gwiazdkowych hotelach i ekskluzywnych restauracjach. Inspiracje kulinarne czerpie pracujac z kucharzami z całego świata, ale jego ulubiona kuchnia to tradycyjna polska. Pasją Mariusza poza kuchnią jest też motoryzacja i informatyka. Na stanowisku Szefa Kuchni InterContinental Warszawa zarządza grupą ponad 50 kucharzy i jest odpowiedzialny za całość pracy kuchni, przygotowywanie menu oraz nadzór nad kosztami . Nowy Szef będzie nadzorował prace wszystkich kuchni resturacji hotelowych; DownTown oraz Platter a także baru +OnrBar i Kawiarni Wedel, a także kuchni bankietowej i cateringowej. InterContinental Warszawa należy do największej sieci hotelowej na świecie InterContinental Hotels Group. Hotel położony jest w samym sercu Warszawy, naprzeciwko Pałacu Kultury i Nauki, kilka kroków od centrum biznesowego i handlowego oraz od Starego Miasta. Posiada 414 pokoi i apartamentów.

Komentarze

  • Spółka Polskie Wydawnictwa Specjalistyczne ProMedia Sp. z o.o., nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii zamieszczanych przez użytkowników portalu.
  • Spółka zastrzega sobie prawo do usuwania komentarzy naruszających prawo.

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *