14. targi EuroGastro

Ponad 240 wystawców z Polski i jedenastu
krajów europejskich wzięło
udział w 14. edycji Międzynarodowych
Targów Gastronomicznych
EuroGastro – największej imprezie
targowej w Polsce dla branży
HoReCa.



Wszyscy sprzedajemy usługi hotelowe
26 marca odbyło się kolejne szkolenie w ramach Akademii Hotelarza, tym
razem poświęcone tematowi „Sprzedaż i Marketing – wszyscy sprzedajemy
usługi hotelowe”. W szkoleniu wzięło udział ponad 20 uczestników.
a także napojów bezalkoholowych i alkoholowych.



Wystawcy prześcigali się w oryginalnych
pomysłach na zachęcenie do odwiedzin ich
ekspozycji i zapoznania się z ofertą. Kusili
różnorodnymi potrawami serwowanymi na
ciepło i zimno oraz niebanalnymi aranżacjami.
Na stoiskach odbywały się widowiskowe
pokazy kulinarne. Zwiedzający na
żywo mogli przekonać się, jak działają najnowsze
urządzenia do przygotowywania
żywności, osobiście ocenić smak i wygląd
przyrządzonych potraw.
Tegoroczna edycja targowa była miejscem
inauguracji wielu produktów i usług. Można
też było zapoznać się z wieloma nowościami
sprzętowymi.


Krosno Metal zaprezentowała
schładzarkę odpadów organicznych –
sprzęt, który w myśl przepisów unijnych
wkrótce będzie musiał posiadać każdy
lokal gastronomiczny. Firma Cool Brands
pokazała mobilne krzesełko restauracyjne
do karmienia dzieci, a VOIGT przedstawił
zapachowy preparat do sanitariatów oparty
o nanotechnologię – Nano SAN.

Komentarze

  • Spółka Polskie Wydawnictwa Specjalistyczne ProMedia Sp. z o.o., nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii zamieszczanych przez użytkowników portalu.
  • Spółka zastrzega sobie prawo do usuwania komentarzy naruszających prawo.

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *