W Qubusach goście wyciskają soki

Qubus Hotel wprowadził do oferty menu śniadaniowego w trzech obiektach, w Gdańsku, Krakowie i Legnicy, świeżo wyciskane soki pomarańczowe.

Goście wyciskają je sami za pomocą specjalnego urządzenia. Jak mówi Joanna Łuczyńska-Reczek, specjalista ds. restauracji w sieci Qubus Hotel, codziennie w każdym z hoteli potrafią oni wycisnąć nawet 10 kg pomarańczy. – Obserwujemy wyraźne zainteresowanie tą nowością. Obecnie trwa sezon na te owoce. To właśnie teraz pomarańcze są najsłodsze i najsmaczniejsze, dlatego też mogą stać się atrakcyjnym urozmaiceniem śniadaniowego menu. Świeżo wyciskane soki, dzięki zawartości witamin z grupy C i B oraz mikroelementów, stanowią zdrowe dopełnienie zbilansowanej diety i jednocześnie szerokiej oferty śniadaniowej Qubusów. Hotele sieci Qubus codziennie serwują ponad 100 produktów na śniadanie. Wśród nich znajdują się m.in. własnoręcznie wypiekane chleby, świeże produkty sezonowe oraz regionalne sery i wędliny przygotowywane według tradycyjnych receptur.

Komentarze

  • Spółka Polskie Wydawnictwa Specjalistyczne ProMedia Sp. z o.o., nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii zamieszczanych przez użytkowników portalu.
  • Spółka zastrzega sobie prawo do usuwania komentarzy naruszających prawo.

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *