
Wiele przedsiębiorstw opracowuje menu w sposób nieprawidłowy, co z góry przesądza o niepowodzeniu całej imprezy w zakresie kulinarnym. Najczęściej występujące nieprawidłowości to: zbyt rozbudowane jadłospisy pod względem ilościowym (łączna gramatura potraw tylko w pozycji zakąsek przekracza 300 g), częste wstawianie do jadłospisów sylwestrowych dań nieatrakcyjnych i kłopotliwych do wyserwowania, nie nadających się na tego typu imprezy, jak sałatki (włoska, śledziowa), ryby po grecku i w jarzynach, popularne wędliny (kiełbasa, rolada z boczku), galaretka z nóżek wieprzowych, zwykłe pasztety mięsne, boeuf strogonow, wszelkiego rodzaju zrazy i zraziki (wołowe, cielęce), desery w postaci zwykłych jabłek, popularne torty, znajdujące się w zwykłej spr [...]
Strefa prenumeratora
Wszyscy prenumeratorzy miesięcznika w ramach prenumeraty otrzymują login i hasło umożliwiające korzystanie z pełnych zasobów portalu (w tym archiwum).
Wybierz prenumeratę papierową, albo elektroniczną. Czytaj tak jak Ci wygodnie.
Prenumerata HOTELARZA to:
Wybierz prenumeratę papierową, albo elektroniczną. Czytaj tak jak Ci wygodnie.
Prenumerata HOTELARZA to:
- Pewność, że otrzymasz wszystkie wydania miesięcznika prosto na biurko, bądź swoją pocztę e-mail
- Dostęp do pełnych zasobów portalu www.e-hotelarz.pl (w tym archiwum wydań od 2005 roku, dostępne wyłącznie dla prenumeratorów)
- Specjalne zniżki na szkolenia Akademii Hotelarza i konferencje organizowane przez „Hotelarza”
- Wszystkie dodatkowe raporty tylko dla prenumeratorów
Prenumeratę możesz zamówić:
- Telefonicznie w naszym Biurze Obsługi Klienta pod nr 22 333 88 26
- Korzystając z formularza zamówienia prenumeraty zamieszczonego TUTAJ
Jeśli jesteś prenumeratorem a nie znasz swoich danych dostępu do artykułów Hotelarza, skontaktuj się z nami, bok@pws-promedia.pl
Komentarze