Wojciech Fronczak szefem F&B w Airport Hotel Okęcie

Wojciech Fronczak, hotelarz i gastronom z ponad 30-letnim stażem zawodowym, z czego większość spędził w 5-gwiazdkowych hotelach sieciowych, objął stanowisko dyrektora gastronomii w hotelu Airport Hotel Okęcie.



Karierę zawodową rozpoczął w 1982 roku w warszawskim hotelu Orbis Vera od stanowiska kucharza, a potem m.in. w latach 1997–2007 pracował w Sheratonie Warszawa, gdzie przez ostatnie cztery lata pełnił funkcję dyrektora gastronomii. Przez następne pięć lat związany był z warszawskim hotelem Bristol jako szef gastronomii i zastępca dyrektora generalnego. Ostatnio pracował w DoubleTree by Hilton Hotel & Conference Center Warsaw w Wawrze oraz w centrali sieci Hotele DeSilva jako dyrektor ds. gastronomii. Uczestnik wielu szkoleń zawodowych organizowanych przez Management Centre Europe & Cornell University. Członek Zespołu Ekspertów Hotelarstwa i Gastronomii przy Szkole Głównej Handlowej w Warszawie opracowującego na zlecenie Instytutu Badań Edukacyjnych projekt Sektorowej Ramy Kwalifikacji w

Komentarze

  • Spółka Polskie Wydawnictwa Specjalistyczne ProMedia Sp. z o.o., nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii zamieszczanych przez użytkowników portalu.
  • Spółka zastrzega sobie prawo do usuwania komentarzy naruszających prawo.

Dodaj komentarz

Twój adres email nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *