Nowe Parmizzano’s w warszawskim Marriotcie

Funkcjonująca w warszawskim hotelu od 1990 roku restauracja Parmizano’s przeszła metamorfozę. Zmiany zaszły zarówno w menu jak i wystroju lokalu. pws-2015-09-17 Nowe menu zostało przygotowane przez włoskiego szefa kuchni – Alessandro Bariniego. Barini, absolwent szkoły sztuk kulinarnych na wyspie Capri posiadający ponad 20-letnie doświadczenie, czuwał nad szkoleniem każdego pracownika Parmizzano’s. Nowością jest bogata karta win włoskich, w skład której wchodzą trunki z winiarni należącej do rodziny Frescobaldich. Prezentujemy 100 proc. włoskiej kuchni. Zespół kelnerów pracujący z nami od wielu lat doskonale zna się na sztuce serwowania i opowiadania o poszczególnych daniach. Nowe zmiany stworzą unikalny włoski klimat w samym sercu Warszawy – przekonuje Iwona Mitros, PR & Marketing Specialist w Marriott Hotel Warsaw. Zmianom uległo nie tylko menu, ale również wystrój restauracji. Ciepły kolor beżowy kolor ścian rozjaśnił wnętrze, nadając mu bardziej kameralnego charakteru. Zamiast wzorzystej wykładziny na podłodze pojawiły się drewniane panele. Powiększony został także przedsionek i usunięte drzwi aby całość była widoczna już z holu hotelowego. Całości dopełniają nowoczesne detale oświetleniowe oraz artystyczne dekoracje ścienne.

Komentarze

  • Spółka Polskie Wydawnictwa Specjalistyczne ProMedia Sp. z o.o., nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii zamieszczanych przez użytkowników portalu.
  • Spółka zastrzega sobie prawo do usuwania komentarzy naruszających prawo.

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *