Szef kuchni w Heronie

Krzysztof Małocha jest szefem kuchni w nowo otwartym 5-gwiazdkowym hotelu Heron nad Jeziorem Rożnowskim koło Nowego Sącza. Praktykował u boku najlepszych szefów kuchni w Polsce, swoją pasję rozwijał w najlepszych krakowskich hotelach oraz restauracjach.



Pracował m.in. w hotelu Copernicus. Jest wykładowcą w The Culinary Institute in Cracow, laureatem L'Art de la cuisine Martell. Preferuje kuchnie polską oraz włoską. – Kocham podroby, ciągle szukam nowych smaków oraz wymyślam nowe dania – mówi szef kuchni hotelu Heron. Przy okazji chcieliśmy sprostować informację z poprzedniego numeru „Hotelarza”, gdzie podaliśmy, że szefem kuchnii Herona jest Carolo Massino, który nie jest związany z hotelem. Przepraszamy wszystkich zainteresowanych.

Komentarze

  • Spółka Polskie Wydawnictwa Specjalistyczne ProMedia Sp. z o.o., nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii zamieszczanych przez użytkowników portalu.
  • Spółka zastrzega sobie prawo do usuwania komentarzy naruszających prawo.

1 komentarz do “Szef kuchni w Heronie

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *