Paweł Gruba w Airport Hotel Okęcie

Paweł Gruba, który od czterech sezonów jest managerem restauracji w programie „Hell's Kitchen - Piekielna Kuchnia”, gdzie dowodzi salą i zespołem kelnerskim u boku Wojciecha Modesta Amaro, objął funkcję zastępcy dyrektora gastronomii w Airport Hotel Okęcie.



Posiada wieloletnie doświadczenie marketingowe w branży gastronomicznej. Przez ostatni rok był dyrektorem zarządzającym restauracji Kafe Zielony Niedźwiedź w Warszawie („Knajpa Roku 2014” w plebiscycie „Gazety Wyborczej”), a wcześniej managerem generalnym m.in. we włoskich restauracjach Milanovo i Reppubllica Italiana oraz polskiej restauracji na Nowym Świecie Dawne Smaki, którą współtworzył. W Airport Hotel Okęcie będzie odpowiedzialny za planowanie i realizację działań marketingowych i wizerunkowych oraz budowanie długoterminowych relacji z klientami. Ponadto będzie prowadził nadzór budżetowy nad hotelowymi restauracjami, wraz z szefem kuchni tworzył nowe oferty produktów, rekrutował kadrę, szkolił i planował rozwój zawodowy pracowników. – Cieszymy się, że Paweł dołączył do naszego zespołu. Jego dotychczasowe bogate doświadczenie pozwoli mu na skuteczną realizację głównych celów jakie przed nim stawiamy, czyli wprowadzenie na rynek nowych miejsc na gastronomicznej i kulturalnej mapie Warszawy, a mianowicie restauracji Polskiej, Aviator Bar & Lounge oraz Czekolada Cafe – mówi Elżbieta Nitsze, dyrektor generalna Airport Hotel Okęcie.

Komentarze

  • Spółka Polskie Wydawnictwa Specjalistyczne ProMedia Sp. z o.o., nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii zamieszczanych przez użytkowników portalu.
  • Spółka zastrzega sobie prawo do usuwania komentarzy naruszających prawo.

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *