Nowi kierownicy w Mazurkasie

Dorota Ryglewicz zostala kierownikiem działu konferencji i bankietów, a Adam Mikołajuk kierownikiem operacyjnym działu cateringu w MCC Mazurkas Conference Center & Hotel w Ożarowie Mazowieckim. Dorota Ryglewicz z branżą MICE związana jest od 2003 roku. Doświadczenie zdobywała w hotelach Hilton w Londynie i Warszawie oraz na stanowisku senior sales manager – head of corporate w hotelu Radisson Blu Cluster Warszawa. W MCC Mazurkas będzie odpowiedzialna za 10-osobowy zespół przygotowujący i koordynujący przebieg wszystkich wydarzeń odbywających się na terenie tego kompleksu konferencyjno- hotelowego. Adam Mikołajuk pierwsze doświadczenia zdobywał w firmie cateringowej Cipriani w Nowym Jorku. Potem był managerem ds. promocji i sprzedaży w Fiesta Catering. Kilka lat zarządzał działem cateringu w firmie Food Zone, a ostatnio był kierownikiem regionalnym w Sodexo. W Mazurkas Catering zajmie się nadzorowaniem przebiegu realizacji cateringowych oraz zarządzaniem działem operacyjnym w zakresie planowania pracy i polityki zakupowej firmy, a także wdrażaniem nowych rozwiązań w zakresie oferty firmy i wsparciem działu

Komentarze

  • Spółka Polskie Wydawnictwa Specjalistyczne ProMedia Sp. z o.o., nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii zamieszczanych przez użytkowników portalu.
  • Spółka zastrzega sobie prawo do usuwania komentarzy naruszających prawo.

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany.