Zmiany personalne w hotelu Orient Palace   PERSONALIA

Anna Krzyżanowska awansowała na stanowisko room divission managera, kierownikiem gastronomii została Justyna Matyja-Zybura, natomiast nowym szefem kuchni jest Dariusz Dębowski. W 3-gwiazkowy hotelu Orient Palace w Bielanach Wrocławskich zaszły duże zmiany personalne.
Anna Krzyżanowska i Dariusz Dębowski
Nowy szef kuchni Dariusz Dębowski wcześniej kierował kuchnią w hotelu Aspen w Głuchołazach (hotel ten jest zwycięzca głosowania czytelników w tegorocznej edycji konkursu „Hotel z Pomysłem”). Zastąpił na tym stanowisku Roberta Echaust, który powrócił do rodzinnego Poznania obejmując stanowisko szefa kuchni w restauracji hotelu Bazar. Anna Krzyżanowska, dotychczasowa kierownik recepcji, awansowała na stanowisko Rooms Division Managera.
Justyna Matyja-Zybura
Kierownikiem gastronomii została z kolei Justyna Matyja-Zybura, dotychczas zarządzająca modną restauracją Novocaina na wrocławskim rynku. Otwarty w II połowie ubiegłego roku hotel Orient Palace pod Wrocławiem dysponuje 32 pokojami, restauracją z kuchnią indyjską, strefą SPA & wellness oraz salami konferencyjnymi na 150 osób. Właścicielem hotelu jest Tomasz Zaczek, prowadzący w Bielanach internetowy sklep w meblami kolonialnymi. Koszt budowy obiektu wyniósł 6,5 mln zł.

Komentarze

  • Spółka Polskie Wydawnictwa Specjalistyczne ProMedia Sp. z o.o., nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii zamieszczanych przez użytkowników portalu.
  • Spółka zastrzega sobie prawo do usuwania komentarzy naruszających prawo.

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *