Pyszna Polska 2017

W dniach 2-4 czerwca 2017 roku we wrocławskiej Hali Stulecia odbędą się targi hotelarsko-gastronomiczne Pyszna Polska 2017. Oferta targowa skierowana jest do całej branży gastronomicznej, hotelarskiej i branż pokrewnych.

Patronat nad imprezą objęła Magda Gessler. Podczas targów odbędzie się prezentacja najlepszych w Polsce restauracji i hoteli, które rekomenduje Magda Gessler, przyznając znak jakości – Poziomki. Targi te mają ambicje wyznaczania kierunków i standardów rozwoju oraz smaku na kolejne lata. Na targach zaprezentują się właściciele restauracji, hoteli, pensjonatów, szefowie kuchni, producenci żywności, producenci i dystrybutorzy sprzętu, wyposażenia dla gastronomii i hotelarstwa, firmy cateringowe oraz inni wystawcy z wszelkich obszarów obsługujących HoReCA. Przygotowywane są też specjalne strefy pokazowe, konkursy i oryginalne wyspy tematyczne. W założeniach targi te mają służyć nawiązaniu międzynarodowych kontaktów biznesowych, wymianie doświadczeń, dotarciu do nowych odbiorców, chcą być źródłem wiedzy i inspiracji do zastosowania w biznesie gastronomicznym i hotelarskim oraz szansą na wzmocnienie swojej pozycji rynkowej. „Hotelarz“ jest patronem medialnym tego wydarzenia

Komentarze

  • Spółka Polskie Wydawnictwa Specjalistyczne ProMedia Sp. z o.o., nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii zamieszczanych przez użytkowników portalu.
  • Spółka zastrzega sobie prawo do usuwania komentarzy naruszających prawo.

Dodaj komentarz

Twój adres email nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *