Budowa pałacu pod kontrolą

W posiadłości pod Grójcem powstaje hotel i restauracja. Szefem restauracji ma być jeden z gwiazdorów telewizyjnych programów kulinarnych. W innej części majątku ma być dom spokojnej starości i hospicjum, w których łącznie ma być miejsce dla około 240 osób. Do tej pory remont obiektu kosztuje około 2,5-3 mln złotych. Ta kwota na pewno ulegnie zmianie, bo taka była dwa lata temu, a w tym czasie koszty materiałów budowlanych i roboty znacznie zdrożały stwierdził Mirosław Ryszkowski, prezes Fundacji imienia Stanisława Konarskiego w Warszawie. Na terenie budowy w ostatnim okresie przeprowadzono liczne kontrole.

Źródło: ECHO DNIA - RADOM(2007-09-17) str.: 10

Komentarze

  • Spółka Polskie Wydawnictwa Specjalistyczne ProMedia Sp. z o.o., nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii zamieszczanych przez użytkowników portalu.
  • Spółka zastrzega sobie prawo do usuwania komentarzy naruszających prawo.

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *