Z ziemi włoskiej do polskiej

Bogata, ponad stuletnia tradycja połączyła włoski koncern illycaffe z jednym z najstarszych znanych, polskich hoteli Le Royal Meridien Bristol. Od września 2007 roku uznawane za najlepsze włoskie espresso można skosztować w stylowym wnętrzu cafe Bristol.Z tej okazji illycaffe wwspólnie z hotelem Le Royal Meridien Bristol zorganizowały konferencję prasową, na którą zaproszono przedstawicieli mediów.W trakcie spotkania odbył się pokaz przygotowywania i parzenia kawy w wykonaniu baristy Filippo Maccheda oraz prezentacja wyrabiania słodkości w wykonaniu mistrza cukiernictwa Restauracji Bristol Grzegorza Walickiego.Dodatkowo koncern illycaffe zaprezentował swoje nowości rynkowe: ekspres FrancisFrancisX2, kolekcję filiżanek Michaela Butlera i nową, limitowaną puszkę zaprojektowaną przez Michaela Lina.

Źródło: Press Release

Komentarze

  • Spółka Polskie Wydawnictwa Specjalistyczne ProMedia Sp. z o.o., nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii zamieszczanych przez użytkowników portalu.
  • Spółka zastrzega sobie prawo do usuwania komentarzy naruszających prawo.

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *