Radek Fischbach dyrektorem F&B w Nosalowym Dworze

Radek Fischbach, który do ub.r. był dyrektorem gastronomii w hotelu Arłamów, objął takie samo stanowisko w kompleksie Nosalowy Dwór w Za­­ko­­panem, składającym się z czterech hoteli. Wcześniej pracował m.in. w 5-gwiazdkowym hotelu Dwór Oliwski, brał udział w pre-openingu hoteli Bristol Tradition & Luxury w Rzeszowie i Her­ba­rium Hotel & SPA w Chomiąży Szlacheckiej, a  w latach 2014-2016 zarządzał gastronomią w hotelu Arłamów. Jest laureatem konkursu na Hotelarza Roku 2015 w kategorii Hotelarz do 35. roku życia. Od tego roku jest też członkiem zespołu ekspertów gastronomii w Radzie ds. Kompetencji dla Sektora Turystyki  przy Polskiej Agencji Rozwoju Przedsiębiorczości.


Komentarze

  • Spółka Polskie Wydawnictwa Specjalistyczne ProMedia Sp. z o.o., nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii zamieszczanych przez użytkowników portalu.
  • Spółka zastrzega sobie prawo do usuwania komentarzy naruszających prawo.

2 komentarze do “Radek Fischbach dyrektorem F&B w Nosalowym Dworze

  1. Drogi Hotelarzu, wkradł się błąd artykuł ten zawiera miejsca pracy w których ja pracowałam a nie Radek. Połączyliście kariery zawodowe dwóch rożnych osób.

    • Dzień dobry,
      istotnie dział IT przy wstawianiu artykułu na stronę zamienił jego treść. Pomyłka została już poprawiona.
      Dziękujemy za zwrócenie uwagi.

Dodaj komentarz

Twój adres email nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *