Hampton by Hilton Gdańsk Oliwa skompletował kluczowy zespół

Firma Hotel Professionals Management Group, zarządzająca też hotelem Hampton by Hilton, który ma być otwarty w październiku w Gdańsku Oliwie, skompletowała jego kluczowy personel. Do dyrektora generalnego Rafała Rosiejaka, który został wybrany już w kwietniu (więcej w „Hotelarzu” 3/2017) na stanowisko dyrektora sprzedaży, dołączył Maciej Wyskiel, który przez ostatnie trzy lata pracował jako sales manager w gdańskim Puro, a wcześniej w Tristan Hotel & SPA w Kątach Rybackich, hotelu Nadmorskim w Gdyni i Mercure Hevelius w Gdańsku. Kierownikiem rezerwacji została Aleksandra Negowska, która doświadczenie zdobywała m.in. w gdańskim Puro, kierownikiem zespołu recepcji Patryk Czaja, który przez sześć lat związany był z hotelem Hilton Gdańsk, a kierownikiem służby pięter Karolina Ambroziak, która przez sześć lat pracowała w hotelu Sofitel Grand Sopot, a ostatnio dbała o porządek w większości trójmiejskich hoteli. Szefem kuchni został Przemysław Radlak, który pracował m.in. jako sous chef w restauracji INK w gdańskim Puro, a kierownikiem restauracji i baru – Justyna Janus Haandrikman, która doświadczenie w gastronomii zdobywała w Polsce i w Wielkiej Brytanii.

Komentarze

  • Spółka Polskie Wydawnictwa Specjalistyczne ProMedia Sp. z o.o., nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii zamieszczanych przez użytkowników portalu.
  • Spółka zastrzega sobie prawo do usuwania komentarzy naruszających prawo.

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *