Nowy szef kuchni w hotelu Kossak w Krakowie

Nowym szefem kuchni w 4-gwiazdkowym hotel Kossak w Krakowie został Michał Kuduk. W gastronomii pracuje od 20 lat. Fachu uczył się zarówno w Polsce, jak i za granicą, m.in. w Wlk. Brytanii, Norwegii i na misji pokojowej w Bośni i Hercegowinie. Pracował jako kucharz w restauracji Hawełka, szef kuchni w krakowskim hotelu Fero Express i zastępca szefa kuchni hotelu Grand Sal w Wieliczce. Wielokrotny zwycięzca polskich i międzynarodowych konkursów kulinarnych. Lubi tworzyć dania kuchni polskiej w nowoczesnym wydaniu, ale też często czerpie inspiracje z odbytych dotychczas podróży kulinarnych.

Komentarze

  • Spółka Polskie Wydawnictwa Specjalistyczne ProMedia Sp. z o.o., nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii zamieszczanych przez użytkowników portalu.
  • Spółka zastrzega sobie prawo do usuwania komentarzy naruszających prawo.

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *