Kulinaria

Pełną obsługę spotkania w plenerze oferuje Sheraton Catering Service. Wyszukane dania, wysokiej jakości wina oraz wykwalifikowani kelnerzy trafią w określone miejsce w zaplanowanym terminie. Dostępne jest menu śródziemnomorskie, polskie, arabskie, francuskie, amerykańskie, niemieckie lub orientalne. W zestawach są sałatki, lekkie przekąski i dania główne (np. gulasz z dzika z kluseczkami spaetzle z cebulą i boczkiem).

Źródło: RZECZPOSPOLITA - WARSZAWA(2008-04-07) str.: 9

Komentarze

  • Spółka Polskie Wydawnictwa Specjalistyczne ProMedia Sp. z o.o., nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii zamieszczanych przez użytkowników portalu.
  • Spółka zastrzega sobie prawo do usuwania komentarzy naruszających prawo.

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *