Z DoubleTree w Wawrze do Hamptona w Oliwie

Magdalenę Suligę w Hamptonie by Hilton Oliwa, należącym do spółki Unirest, zastąpił Jacek Florczuk, ostatnio dyrektor gastronomii w Doubletree by Hilton Warszawa. Z branżą hotelarską związany jest od 1992 r., gdy zaczął pracę w dziale gastronomii hotelu Jan III Sobieski w Warszawie. Po 13 latach przeszedł do Courtyard by Marriott na Okęciu, obejmując stanowisko dyrektora gastronomii. W 2015 r. został dyrektorem gastronomii w DoubleTree by Hilton Warszawa.

Komentarze

  • Spółka Polskie Wydawnictwa Specjalistyczne ProMedia Sp. z o.o., nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii zamieszczanych przez użytkowników portalu.
  • Spółka zastrzega sobie prawo do usuwania komentarzy naruszających prawo.

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *