Krzysztof Ilnicki – szefem cukierni hotelu Sheraton Sopot Conference Center & Spa

Sopocki Sheraton wybrał szefa cukierni. Od czerwca funkcję Head Pastry Chefa pełnić będzie 29 letni Krzysztof Ilnicki. Do podstawowych obowiazków głównego cukiernika obiektu będzie należało zarządzanie zespołem oraz tworzenie karty dań deserów.Krzysztof Ilnicki swoją przygodę ze światem cukiernictwa rozpoczął w 2002 roku. Doświadczenie zawodowe zdobywał głównie w Stanach Zjednoczonych i Wielkiej Brytanii. Po raz pierwszy z profesjonalnym światem cukiernictwa Ilnicki zetknął się w Chatham Bars Inn w Stanach Zjednoczonych, gdzie przeszedł szereg szkoleń z zakresu zmysłowej kreacji dań deserowych.Więcej...

Źródło: Press Release

Komentarze

  • Spółka Polskie Wydawnictwa Specjalistyczne ProMedia Sp. z o.o., nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii zamieszczanych przez użytkowników portalu.
  • Spółka zastrzega sobie prawo do usuwania komentarzy naruszających prawo.

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany.