Piotr Taracha dyrektorem Radisson Hotel Szklarska Poręba   PERSONALIA

Dyrektorem Radisson Hotel Szklarska Poręba został Piotr Taracha, który do tej pory zajmował stanowisko dyrektora F&B w Radisson Blu Resort, Świnoujście.

Z branżą związany jest od 2011 roku, gdy rozpoczął pracę w dziale gastronomii Holiday Inn Warszawa Józefów. Przez dwa lata zarządzał restauracją fine dining w Dusseldorfie. W grupie Zdrojowa pracuje od 2017 roku, zajmując kolejno stanowiska: kierownika operacyjnego ds. konferencji i bankietów, a potem kierownika gastronomii w Marine Hotel w Kołobrzegu, następnie dyrektora gastronomii w Radisson Blu Resort, Świnoujście. Uczestniczył w fazie pre-openingu Radisson Hotel Szklarska Poręba



Komentarze zamieszczane przez użytkowników wyrażają ich własne poglądy. Wydawca portalu e-hotelarz.pl nie ponosi odpowiedzialności za ich treść. Komentarze nie stanowią materiału prasowego w rozumieniu ustawy – Prawo prasowe

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *