Piotr Taracha dyrektorem Radisson Hotel Szklarska Poręba   PERSONALIA

Dyrektorem Radisson Hotel Szklarska Poręba został Piotr Taracha, który do tej pory zajmował stanowisko dyrektora F&B w Radisson Blu Resort, Świnoujście.

Z branżą związany jest od 2011 roku, gdy rozpoczął pracę w dziale gastronomii Holiday Inn Warszawa Józefów. Przez dwa lata zarządzał restauracją fine dining w Dusseldorfie. W grupie Zdrojowa pracuje od 2017 roku, zajmując kolejno stanowiska: kierownika operacyjnego ds. konferencji i bankietów, a potem kierownika gastronomii w Marine Hotel w Kołobrzegu, następnie dyrektora gastronomii w Radisson Blu Resort, Świnoujście. Uczestniczył w fazie pre-openingu Radisson Hotel Szklarska Poręba


Komentarze

  • Spółka Polskie Wydawnictwa Specjalistyczne ProMedia Sp. z o.o., nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii zamieszczanych przez użytkowników portalu.
  • Spółka zastrzega sobie prawo do usuwania komentarzy naruszających prawo.

Dodaj komentarz

Twój adres email nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *