Własne delikatesy – w hotelu Traugutta3

Restauracja Regiment w hotelu Traugutta3 w Białymstoku odpowiadając na wprowadzone ograniczenia w działalności otworzyła Delikatesy Traugutta i Pracownię Prezentów Świątecznych. Sprzedaje tam produkty własnego wyrobu



Delikatesy Traugutta to miejsce, w którym można kupić wędzonki, sery, chleby własnego wypieku oraz kulinarne specjały zamknięte w słoiku. Wszystko przygotowane przez szefa kuchni restauracji Regiment. Asortyment wzbogacony został o słodkie wypieki Cukierniczki Restauracji. Podczas zakupów można wybrać wina rekomendowane przez sommeliera restauracji. – Restauracja Regiment mieści się w zabytkowej willi z 1884 roku, to miejsce z historią. Otwierając w restauracji Delikatesy Traugutta zdecydowaliśmy się wzbogacić historię tego miejsca i nadać jej kolejny wątek. To również nasza odpowiedź na obecną sytuację, która ogranicza funkcjonowanie restauracji – mówi Anna Narel, dyrektor hotelu Traugutta3 & Restauracja Regiment. W Delikatesach Traugutta przygotowano też świąteczne boxy, które można również zamówić online na terenie całej Polski. – Święta to czas prezentów, chcieliśmy stworzyć coś unikatowego, niepowtarzalnego, aby móc podarować bliskim emocje. Przygotowaliśmy boxy prezentowe, w których zamknęliśmy smaki Podlasia pod strażą dziadka do orzechów, który symbolizuje magię świąt i jest symbolem naszej restauracji – mówi Anna Narel. •

Komentarze

  • Spółka Polskie Wydawnictwa Specjalistyczne ProMedia Sp. z o.o., nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii zamieszczanych przez użytkowników portalu.
  • Spółka zastrzega sobie prawo do usuwania komentarzy naruszających prawo.

Dodaj komentarz

Twój adres email nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *