Nowy szef kuchni hotelu Sheraton w Sopocie

Ewa Olejniczak objęła stanowisko szefa kuchni Sheraton Sopot Hotel, Conference Center & Spa. Ewa pracuje w branży gastronomicznej 10 lat i od samego początku związana jest z siecią Starwood Hotels & Resorts. Karierę zawodową rozpoczęła w warszawskim hotelu Sheraton w 1990 r., a w sopockim Sheratonie pracuje od samego początku. Do tej pory pełniła funkcję szefa kuchni bankietowej i zastępcy szefa kuchni Tomasza Boreckiego, który w lipcu br. awansował na dyrektora działu gastronomii hotelu Sheraton Sopot. Więcej...


Źródło: www.e-hotelarz.pl

Komentarze

  • Spółka Polskie Wydawnictwa Specjalistyczne ProMedia Sp. z o.o., nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii zamieszczanych przez użytkowników portalu.
  • Spółka zastrzega sobie prawo do usuwania komentarzy naruszających prawo.

Dodaj komentarz

Twój adres email nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *