Szef kuchni Vienna House Andel’s Łódź w Belmonte   PERSONALIA

Kamil Kubiak, szef kuchni hotelu Four Points by Sheraton od fazy pre-openingu w 2018 r., został szefem kuchni Vienna House Andel’s Łódź. Zastąpił Mirosława Jabłońskiego, który pełnił tę funkcję od otwarcia hotelu w 2009 r., a teraz przechodzi do otwieranego za chwilę hotelu Belmonte w Krynicy-Zdrój.

Kamil Kubiak i Mirosław Jabłoński.
Zdj. Vienna House Łodz

Kamil Kubiak pracował już jako kucharz w Vienna House Andel’s Łódź w latach 2010-2013. Potem był szefem kuchni w łódzkim Novotelu, senior sous chefem w hotelu Tobaco i w restauracji Nowa Łódź oraz szefem kuchni Pałacu Malina w Kutnie. W 2018 r. trafił do nowo otwieranego hotelu Four Points by Sheraton na Mokotowie.

Mirosław Jabłoński przed dołączeniem do pre-openingowego zespołu Vienna House Andel’s, gdzie stworzył m.in. restaurację Delight, był m.in. szefem kuchni w hotelu Qubus Kraków.


Komentarze

  • Spółka Polskie Wydawnictwa Specjalistyczne ProMedia Sp. z o.o., nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii zamieszczanych przez użytkowników portalu.
  • Spółka zastrzega sobie prawo do usuwania komentarzy naruszających prawo.

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *