Wyjątkowa platforma rezerwacyjna dla wyjątkowych hoteli Profitroom Booking Engine 360

Przed branżą hotelową kolejny sezon pełny wyzwań. Sytuacja ekonomiczna sprawia, że cały sektor poszukuje rozwiązań, które pozwolą na obniżenie kosztów, zapewnią wzrost rezerwacji bezpośrednich oraz umożliwią elastyczne tworzenie personalizowanych ofert, doświadczeń i pakietów. Takie warunki spełnia zaktualizowany Profitroom Booking Engine 360.

Nowe funkcjonalności zaktualizowanej wersji Profitroom Suite koncentrują się na potencjale up-sellingu spersonalizowanych ofert, umożliwiając tym samym osiągnięcie większego wzrostu całkowitej sprzedaży na pokój (TRE VPAR).

Znak czasów – personaliz

[...]

Udostępniono 30% tekstu, dostęp do pełnej treści artykułu tylko dla prenumeratorów.

Strefa prenumeratora

Wszyscy prenumeratorzy miesięcznika w ramach prenumeraty otrzymują login i hasło umożliwiające korzystanie z pełnych zasobów portalu (w tym archiwum).

Wybierz prenumeratę papierową, albo elektroniczną. Czytaj tak jak Ci wygodnie.

Prenumerata HOTELARZA to:
  • Pewność, że otrzymasz wszystkie wydania miesięcznika prosto na biurko, bądź swoją pocztę e-mail
  • Dostęp do pełnych zasobów portalu www.e-hotelarz.pl
  • (w tym archiwum wydań od 2005 roku, dostępne wyłącznie dla prenumeratorów)
  • Specjalne zniżki na szkolenia Akademii Hotelarza i konferencje organizowane przez „Hotelarza”
  • Wszystkie dodatkowe raporty tylko dla prenumeratorów
Prenumeratę możesz zamówić:
  • Telefonicznie w naszym Biurze Obsługi Klienta pod nr 22 333 88 26
  • Korzystając z formularza zamówienia prenumeraty zamieszczonego TUTAJ
Jeśli jesteś prenumeratorem a nie znasz swoich danych dostępu do artykułów Hotelarza, skontaktuj się z nami, bok@pws-promedia.pl



Komentarze

  • Spółka Polskie Wydawnictwa Specjalistyczne ProMedia Sp. z o.o., nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii zamieszczanych przez użytkowników portalu.
  • Spółka zastrzega sobie prawo do usuwania komentarzy naruszających prawo.

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *