W dniach 18–23 marca 2011 roku odbędzie się kolejna edycja najstarszych i największych targów branży hotelarskiej i gastronomicznej w Europie. Międzynarodowe Targi Hotelarstwa, Gastronomii, Żywienia Zbiorowego, Piekarstwa i Cukiernictwa INTERNORGA w Hamburgu to również jedna z najbardziej prestiżowych imprez wystawienniczych branży HoReCa na świecie.
Świadczy o tym liczba wystawców i zwiedzających, powierzchnia wystawiennicza oraz najwyższa jakość targów. Co roku w targach biorą udział niemal wszystkie znane i uznane firmy branży hotelarsko – gastronomicznej i piekarsko – cukierniczej.
Podczas tegorocznych targów w 11 halach wystawienniczych o łącznej powierzchni 87.000 mkw. swoje markowe produkty, a także nowości w zakresie sprzętu i usług w hotelarstwie oraz gastronomii zaprezentuje ponad 1.000 wystawców. Organizatorzy spodziewają się ponad 100.000 zwiedzających.
Podczas targów INTERNORGA, które stały się barometrem branży gastronomicznej w Europie tworzą się trendy na nadchodzący sezon, pokazywane są nowatorskie produkty i techniczne innowacje. Wiele firm czeka z premierową prezentacją swoich nowości właśnie na targi INTERNORGA.
Zakres tematyczny targów obejmuje: urządzenia i wyposażenie, artykuły spożywcze i napoje, techniki kuchenne i gastronomiczne, wyposażenie, maszyny i urządzenia dla piekarń i cukierni , a także środki do pieczenia, półprodukty i dodatki, wyposażenie sklepów.
Targi INTERNORGA to również miejsce wymiany wiedzy, doświadczeń i nowatorskich pomysłów oraz dialogu specjalistów z branży, czemu służy bogaty program ramowy towarzyszący targom, obejmujący m.in.: konferencje i seminaria organizowane w ramach największego w Europie kongresu poświęconego profesjonalnej gastronomii Internationales FoodService ,po raz pierwszy na targach Forum Cateringu Szkolnego oraz pokazy, prezentacje i konkursy Forum Gastronomicznego
Świadczy o tym liczba wystawców i zwiedzających, powierzchnia wystawiennicza oraz najwyższa jakość targów. Co roku w targach biorą udział niemal wszystkie znane i uznane firmy branży hotelarsko – gastronomicznej i piekarsko – cukierniczej.
Podczas tegorocznych targów w 11 halach wystawienniczych o łącznej powierzchni 87.000 mkw. swoje markowe produkty, a także nowości w zakresie sprzętu i usług w hotelarstwie oraz gastronomii zaprezentuje ponad 1.000 wystawców. Organizatorzy spodziewają się ponad 100.000 zwiedzających.
Podczas targów INTERNORGA, które stały się barometrem branży gastronomicznej w Europie tworzą się trendy na nadchodzący sezon, pokazywane są nowatorskie produkty i techniczne innowacje. Wiele firm czeka z premierową prezentacją swoich nowości właśnie na targi INTERNORGA.
Zakres tematyczny targów obejmuje: urządzenia i wyposażenie, artykuły spożywcze i napoje, techniki kuchenne i gastronomiczne, wyposażenie, maszyny i urządzenia dla piekarń i cukierni , a także środki do pieczenia, półprodukty i dodatki, wyposażenie sklepów.
Targi INTERNORGA to również miejsce wymiany wiedzy, doświadczeń i nowatorskich pomysłów oraz dialogu specjalistów z branży, czemu służy bogaty program ramowy towarzyszący targom, obejmujący m.in.: konferencje i seminaria organizowane w ramach największego w Europie kongresu poświęconego profesjonalnej gastronomii Internationales FoodService ,po raz pierwszy na targach Forum Cateringu Szkolnego oraz pokazy, prezentacje i konkursy Forum Gastronomicznego
Dodaj komentarz