Portale internetowe Polskich Wydawnictw Specjalistycznych ProMedia sp. z o.o. korzystają z ciasteczek COOKIES, które są zapisywane na dysku urządzenia końcowego użytkownika. Jeśli nie zgadzają się Państwo na zostawianie ciasteczek prosimy o wyłączenie obsługi ciasteczek w konfiguracji Państwa przeglądarki stron internetowych i dalszą wizytę na stronie. Przeczytaj całość, Zamknij to okno informacyjne






O nas    Prenumerata    Kontakt  
        




HOTELARZ » Z Branży » Sala jadalna w hotelu Best Western Jurata w nowej odsłonie

Sala jadalna w hotelu Best Western Jurata w nowej odsłonie


W ostatnich dniach marca zakończył się remont sali jadalnej Wanta w hotelu Best Western Jurata. Jednocześnie nowe oblicze zyskało lobby w sąsiadującym budynku Melodia.


Jednym z głównych założeń projektowych było uzyskanie spójności z wyremontowanymi w 2017 roku przestrzeniami holu recepcyjnego i hotelowego Bistro Burta oraz nadanie sali jadalnej nowoczesnego, nadmorskiego klimatu. Przytulność wnętrzom nadały jasne drewniane meble oraz dekoracyjne dębowe deski. Duże grafiki z rybami oraz połączenie granatu i beżu eksponują nadbałtycki klimat. Za nową aranżację wnętrz odpowiadało biuro projektowe Warsztat Wnętrz.

Best Western Hotel Jurata jest trzygwiazdkowym hotelem, którego właścicielem jest Chopin Airport Development. Hotel położony jest na terenie Nadmorskiego Parku Krajobrazowego w Juracie, w lesie i 300 m od plaży.

Do dyspozycji gości jest 45 pokoi oraz zaplecze rekreacyjne. Pokoje wyposażone są w m.in. telewizory LED, czajniki, żelazka i deski do prasowania, Wi-Fi, lodówki oraz sejfy. Przez cały rok goście mogą korzystać z zaplecza sportowego i wellness – krytego basenu, kręgielni, siłowni, sali zabaw, boiska wielofunkcyjnego, kortów tenisowych i rowerów. Do dyspozycji jest również strefa SPA, m.in. sauna, jacuzzi oraz możliwość skorzystania z zabiegów kosmetycznych. Na terenie obiektu funkcjonuje również restauracja à la carte Bistro Burta.


Skomentuj artykuł


Spółka Polskie Wydawnictwa Specjalistyczne ProMedia Sp. z o.o., nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii zamieszczanych przez użytkowników portalu.

Spółka zastrzega sobie prawo do usuwania komentarzy naruszających prawo.

Jacek Florczuk dyrektorem Hamptona by Hilton Gdańsk Oliwa

Jacek Florczuk, ostatnio dyrektor gastronomii w Doubletree by Hilton Warszawa, został dyrektorem generalnym hotelu Hampton by Hilton Gdańsk Oliwa. Zastąpił Magdalenę Suligę, która została dyrektorem (...)

Najnowszy „Hotelarz” w opakowaniu zastępczym :)

Na okładce najnowszego „Hotelarza” laureat naszego konkursu „Hotel z Pomysłem 2018″. Który hotel zdobył to prestiżowe wyróżnienie nasi Czytelnicy przekonają się już niebawem. O czym (...)

Pracujwhoreca.pl – nowy serwis dla branży hotelowej i gastronomicznej

Największym problemem branży Horeca, co potwierdzają na każdym kroku inwestorzy, właściciele i managerowie hoteli i restauracji, jest brak pracowników – od najwyższego do najniższego szczebla.  (...)

Ruszył ibis Poznań Centrum pod jednym dachem z Novotelem

Zakończył się trzyletni proces modernizacji hotelu Novotel  Poznań Centrum, w wyniku którego w tym samym budynku otwarty został na sześciu niższych piętrach ibis Poznań Centrum (...)

Stowarzyszenie najlepszych dyrektorów

Europejskie Stowarzyszenie Dyrektorów Hoteli to organizacja skupiająca ponad 400 dyrektorów, prezesów i operatorów najlepszych hoteli 5- i 4-gwiazdkowych. Z Polski jest tylko jeden – Paweł (...)

Bezpłatny newsletter
Z Branży
więcej...

Na piszemy:







Nasze serwisy


ProMedia www.pws-promedia.pl     Restauracja www.e-restauracja.com

Rynek Turystyczny www.rynekturystyczny.pl     Polski Jubiler www.polskijubiler.pl    

Nowoczesna Stacja Paliw www.e-stacjapaliw.pl
REKLAMA