Portale internetowe Polskich Wydawnictw Specjalistycznych ProMedia sp. z o.o. korzystają z ciasteczek COOKIES, które są zapisywane na dysku urządzenia końcowego użytkownika. Jeśli nie zgadzają się Państwo na zostawianie ciasteczek prosimy o wyłączenie obsługi ciasteczek w konfiguracji Państwa przeglądarki stron internetowych i dalszą wizytę na stronie. Przeczytaj całość, Zamknij to okno informacyjne


O nas    Prenumerata    Kontakt  
        




HOTELARZ » KOMUNIKATY BRANŻOWE » Konkurs Gęsina w restauracji – Mazury HoReCa 9 kwietnia 2019 roku

Konkurs Gęsina w restauracji – Mazury HoReCa 9 kwietnia 2019 roku

Dnia 9 kwietnia 2019 roku, w halach targowych Expo Mazury S. A. w Ostródzie, podczas targów Mazury HoReCa odbędzie się 4 edycja konkursu kulinarnego Gęsina w Restauracji. Organizatorem konkursu jest Iławskie Stowarzyszenie Producentów Gęsi.

DSC 8271

Tematem przewodnim konkursu jest udko gęsie oraz wątróbka gęsia. Celem Konkursu Kulinarnego pn. „Gęsina w Restauracji” Ostróda 2019 jest wyłonienie, na zasadach określonych niniejszym Regulaminem, Restauracji, której reprezentująca ją drużyna przygotuje najlepszą potrawę z gęsiny (udo gęsie oraz wątróbka gęsia).

DSC 7623

W konkursie mogą wziąć udział przedstawiciele restauracji z całego kraju.

Regulamin i formularz zgłoszeniowy dostępny na www.mazuryhoreca.pl/konkursy

Zgłoszenia do Konkursu dokonuje się drogą elektroniczną wysyłając je na 2 adresy e-mail: k.ziejewska@interia.pl oraz nela.strucinska@expomazury.pl.

Termin nadsyłania zgłoszeń upływa w dniu 13 marca 2019 r.

Patronat merytoryczny nad konkursem objął Klub Szefów Kuchni.

W przypadku pytań zapraszamy do kontaktu: nela.strucinska@expomazury.pl, 601 610 377

 

Konkurs jest organizowany przy wsparciu Funduszu Promocji Drobiu.


Skomentuj artykuł


Spółka Polskie Wydawnictwa Specjalistyczne ProMedia Sp. z o.o., nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii zamieszczanych przez użytkowników portalu.

Spółka zastrzega sobie prawo do usuwania komentarzy naruszających prawo.

Royal Tulip w Unique Tower przy Grzybowskiej

Unique Apartments, spółka zależna firmy Marvipol Development, podpisała list z Louvre Hotels Group w sprawie umowy franczyzy dotyczącej budynku przy ul. Grzybowskiej 51 w Warszawie (...)

Maciej Knyrek w aparthotelu Molo Park w Mielnie

Maciej Knyrek, ostatnio dyrektor generalny hotelu AC by Marriott we Wrocławiu, został konsultantem firmy Hotel Professionals Management Group, która przygotowuje do otwarcia aparthotel Molo Park (...)

22. edycja Hotel Investment Forum w Berlinie

Już za niecały miesiąc w dniach 4-6 marca  w hotelu InterContinental odbędzie się 22 edycja Międzynarodowego Forum Inwestycji Hotelarskich (The International Hotel Investment Forum – (...)

Kolejny sieciowy hotel powstanie na bliskiej Woli – Radisson Red?

W inwestycji Liberty Tower na rogu ul. Grzybowskiej i Żelaznej w Warszawie znajdzie się sieciowy hotel z 267 pokojami i centrum konferencyjnym. Kompleks apartamentowo-hotelowy, którego (...)

10 najlepszych hoteli luksusowych w Polsce

Pisaliśmy już o „Najlepszych hotelach w Polsce według Tripadvisor”, dziś prezentujemy „Najlepsze hotele luksusowe” w naszym kraju. Ranking powstał na podstawie recenzji i ocen wystawianych (...)

Bezpłatny newsletter
  2019-02-06 Kelner/Kelnerka Kraków
  2019-02-05 Kelnerka/kelner Czajowice
  2019-02-07 Kelner/ka Warszawa
  2019-02-12 KUCHARZ Krubki-Górki
  2019-02-06 Specjalista ds. konferencji Kraków
  2019-02-11 Titolare Chorzow-Katowice
  2019-02-07 Recepcjonistka/Recepcjonista Renaissance Warsaw Airport Hotel
  2019-02-15 Starszy Kelner Hotel Aspen
  2019-02-07 Kelnerka/Kelner Renaissance Warsaw Airport Hotel
  2019-02-14 Pokojowy/Pokojowa Wrocław
Z Branży








Nasze serwisy


ProMedia www.pws-promedia.pl     Restauracja www.e-restauracja.com

Rynek Turystyczny www.rynekturystyczny.pl     Polski Jubiler www.polskijubiler.pl    

Nowoczesna Stacja Paliw www.e-stacjapaliw.pl
REKLAMA