Portale internetowe Polskich Wydawnictw Specjalistycznych ProMedia sp. z o.o. korzystają z ciasteczek COOKIES, które są zapisywane na dysku urządzenia końcowego użytkownika. Jeśli nie zgadzają się Państwo na zostawianie ciasteczek prosimy o wyłączenie obsługi ciasteczek w konfiguracji Państwa przeglądarki stron internetowych i dalszą wizytę na stronie. Przeczytaj całość, Zamknij to okno informacyjne


O nas    Prenumerata    Kontakt  
        


HOTELARZ » KOMUNIKATY BRANŻOWE » Konkurs Gęsina w restauracji – Mazury HoReCa 9 kwietnia 2019 roku

Konkurs Gęsina w restauracji – Mazury HoReCa 9 kwietnia 2019 roku

Dnia 9 kwietnia 2019 roku, w halach targowych Expo Mazury S. A. w Ostródzie, podczas targów Mazury HoReCa odbędzie się 4 edycja konkursu kulinarnego Gęsina w Restauracji. Organizatorem konkursu jest Iławskie Stowarzyszenie Producentów Gęsi.

DSC 8271

Tematem przewodnim konkursu jest udko gęsie oraz wątróbka gęsia. Celem Konkursu Kulinarnego pn. „Gęsina w Restauracji” Ostróda 2019 jest wyłonienie, na zasadach określonych niniejszym Regulaminem, Restauracji, której reprezentująca ją drużyna przygotuje najlepszą potrawę z gęsiny (udo gęsie oraz wątróbka gęsia).

DSC 7623

W konkursie mogą wziąć udział przedstawiciele restauracji z całego kraju.

Regulamin i formularz zgłoszeniowy dostępny na www.mazuryhoreca.pl/konkursy

Zgłoszenia do Konkursu dokonuje się drogą elektroniczną wysyłając je na 2 adresy e-mail: k.ziejewska@interia.pl oraz nela.strucinska@expomazury.pl.

Termin nadsyłania zgłoszeń upływa w dniu 13 marca 2019 r.

Patronat merytoryczny nad konkursem objął Klub Szefów Kuchni.

W przypadku pytań zapraszamy do kontaktu: nela.strucinska@expomazury.pl, 601 610 377

 

Konkurs jest organizowany przy wsparciu Funduszu Promocji Drobiu.


Skomentuj artykuł


Spółka Polskie Wydawnictwa Specjalistyczne ProMedia Sp. z o.o., nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii zamieszczanych przez użytkowników portalu.

Spółka zastrzega sobie prawo do usuwania komentarzy naruszających prawo.

Samsung Sponsorem Strategicznym Hotel Investment Trends Poland&CEE 2019

Firma Samsung Electronics –światowy lider w zakresie rozwiązań informatycznych, została trzeci rok z rzędu Sponsorem Strategicznym konferencji Hotel Investment Trends Poland & CEE, która w (...)

Qubus wróci do Katowic?

Sieć hotelowa Qubus Hotel, nieobecna w Katowicach od 2016 roku, po tym jak miejsce hotelu Qubus Prestige zajął Courtyard by Marriott, planuje powrót do tego (...)

InterContinental i Huawei tworzą pierwszy na świecie smart hotel 5G

InterContinental, Shenzhen Telecom i Huawei podpisały strategiczną umowę o współpracy na rzecz stworzenia pierwszego na świecie smart hotelu 5G. Projekt, poprzez wprowadzenie pierwszej w branży (...)

HIT 2019: Po ilu latach zwraca się hotel? Jak właściwie zaplanować koszty i przychody z inwestycji hotelarskiej?

Budowa hotelu to koszt kilkudziesięciu, a nieraz nawet kilkuset milionów złotych. Aby ta ogromna inwestycja przyniosła spodziewany zysk, należy ją mądrze i precyzyjnie zaplanować pod (...)

Mikołaj Wild Gościem Specjalnym Hotel Investment Trends Poland&CEE 2019

Mikołaj Wild, Sekretarz stanu i Pełnomocnik Rządu ds. Centralnego Portu Komunikacyjnego dla RP, został Gościem Specjalnym konferencji Hotel Investment Trends Poland & CEE, która odbędzie (...)

Bezpłatny newsletter
  2019-04-15 Kelner/Kelnerka Warszawa
  2019-04-17 RECEPCJONISTA / RECEPCJONISTKA Warszawa
  2019-04-12 Kierownik Restauracji Kraków
Z Branży






Nasze serwisy


ProMedia www.pws-promedia.pl     Restauracja www.e-restauracja.com Rynek Turystyczny www.rynekturystyczny.pl    

Polski Jubiler www.polskijubiler.pl     Nowoczesna Stacja Paliw www.e-stacjapaliw.pl Polityka prywatności