Archiwum
Aktualności
Hotel z Pomysłem
Akademia Hotelarza
Konferencje
HT - Hotel Trends Poland&CEE
HIT - Hotel Investment Trends Poland&CEE
Reklama
Kontakt
PL
|
EN
PORADNIK HOTELARZA
PORADNIK HOTELARZA
Konferencja w hotelu
2008-03-14
Kontynuując cykl poświęcony współpracy obiektów noclegowych z mediami, tym razem chcemy skoncentrować się na konferencjach prasowych. Są one nieodłącznym...
Skutecznie zniechęcić gościa
2008-02-21
W "Hotelarzu" pojawiają się cyklicznie materiały poświęcone savoir-vivre i dobrym manierom. Teksty te mają wspomagać budowanie kultury obsługi gościa, a przez...
Jak karmić dziennikarzy... mięsem
2008-01-23
Na łamach Hotelarza wiele razy poruszaliśmy problematykę Public Relations, przedstawiając takie działania jako bardziej efektywną od reklamy, a przy tym najtańszą...
Sprawdzian z gastronomii
2008-01-23
Styczeń to dla wszystkich studentów tradycyjny okres rozpoczęcia sesji egzaminacyjnej. űeby wszyscy moi Czytelnicy nie czuli się gorsi, a wielu z nich przypomniało...
Odpowiedzialni za piętra i pokoje
2008-01-23
W grudniowym Hotelarzu zastanawialiśmy się nad istotą pracy oraz predyspozycjami, jakimi powinni się charakteryzować pracownicy służby pięter w obiektach...
Podstawa, to dobre konto
2007-12-18
Ewa Bednarz Autorka jest dziennikarzem ekonomicznym i ekspertem zajmującym się tematyką finansową. Publikuje m.in. w Gazecie Prawnej i Newsweek Polska. Jest również...
Obiad bardzo oficjalny
2007-11-27
Można powiedzieć, że wspólne spożywanie posiłków to zwyczaj celebrowany, odkąd istnieje cywilizacja. Takie "grupowe" zasiadanie przy stole zawsze zbliża ludzi...
Recepcjonista, czy gospodarz
2007-11-27
Sylwia Bortniak Autorka jest socjologiem, reprezentuje firmę Concierge Polska Recepcjoniści dużych obiektów sieciowych zawsze mogą liczyć na pomoc kolegów...
Oblicza hotelowych recepcji
2007-10-26
Sylwia Bortniak Autorka jest socjologiem, reprezentuje firmę Concierge PolskaRynek hotelowy średnimi i małymi obiektami stoi, powiedział kiedyś...
Savoir-vivre nie tylko w hotelu
2007-10-26
Powstaje coraz więcej hoteli i restauracji o bardzo wysokim standardzie, ekskluzywnych, markowych sklepów. Stopa życiowa wzrasta, zbliżamy się do wielkiego świata...
Posts navigation
Starsze wpisy
Nowsze wpisy
9
2024
SPIS TREŚCI
PRENUMERATA PAPIEROWA
PRENUMERATA CYFROWA
GŁOŚNE IMPREZY
/
Four Points by Sheraton Mokotów otworzył Suwak 7 Garden
SPA
/
Specyfika wakacji w hotelowych SPA– hotele pełne, SPA niekoniecznie
TECHNOLOGIE I WYPOSAŻENIE
/
Jak dbać o czystość wykładzin, aby służyły jak najdłużej
RYNEK HOTELI
/
9 Forum Hotelarzy IGHP z udziałem ministra Sławomira Nitrasa
TEMAT NUMERU
/
Optymalizacja kosztów inwestycji hotelowej– jak mądrze wydawać pieniądze
W celu przypomnienia hasła prosimy o kontakt:
bok@pws-promedia.pl