• Archiwum
  • Aktualności
  • Hotel z Pomysłem
  • Akademia Hotelarza
    • Konferencje
      • HT - Hotel Trends Poland&CEE
      • HIT - Hotel Investment Trends Poland&CEE
  • Reklama
  • Kontakt
PL | EN
 








06/2007

06/2007

Skąd przybywali prawdziwi komuniści
2007-06-22
Jak to za komuny bywało... Powszechnie przyjęto, że najprawdziwsi z prawdziwych komunistów mieszkali zawsze w Związku Radzieckim. Przekonaniu temu odpór postawiła...
Sztuka buduje hotele
2007-06-22
Marzeniem każdego hotelarza jest sprawienie, że gość będzie się czuł w gościnie dobrze, że zachęcony nie tylko lokalizacją, wyśmienitą obsługą...
Udane targi branży SPA & Wellness w Krakowie
2007-06-22
Wsobotę 2 czerwca zakończyły się I Targi Wyposażenia, Usług i Obiektów Spa&Wellness w Krakowie. Swą ofertę zaprezentowało 60 wystawców, reprezentujących...
Hotele za Bugiem
2007-06-22
Ukraiński rynek hotelowy jeszcze przed ogłoszeniem decyzji o wspólnej z Polską organizacji EURO 2012 uchodził za obiecujący dla rodzimych i zagranicznych...
Dariusz Tadeusz Zahorański
2007-06-22
Szef kuchni hotelu Radisson SAS w Warszawie. Absolwent warszawskiego technikum gastronomicznego, który karierę zawodową rozpoczynał, pracując w dziale zaopatrzenia i...
Grilowany filet z karmazyna z warzywnym pisto i ziemniaczaną tortillą z sosem Mojo
2007-06-22
Składniki (1 porcja): Ryba filet z karmazyna 150 gmarynata z kolendry, czosnku, soku z cytryny do smarowania podczas grillowaniasól, pieprz do smaku Warzywne...
Z kosmosu do hotelowej kuchni
2007-06-22
Jacek Piasta Autor jest doradcą hotelarskim i konsultantem projektów inwestycyjnych Początki obowiązującego obecnie w gastronomii systemu HACCP sięgają lat...
Zrzeszony nawet nie co trzeci hotel
2007-06-21
W trzech tegorocznych wydaniach Hotelarza zamieściliśmy wywiady z szefami organizacji hotelarskich - PZH, PIH i IGHP, polemikę dotyczącą jednego z nich oraz tekst...
Po kapitał nie tylko do banku
2007-06-21
O rozwoju firmy decyduje dobre zarządzanie finansami. Dotyczy to zarówno decyzji inwestycyjnych, określających skalę i rodzaj aktywów, w które powinno się...
Roadshow HorecaExpo razy dwa
2007-06-21
24 maja 2007 roku w miejscowości Reda, odbyło się pierwsze z cyklu spotkań Roadshow HorecaExpo - wystawa najnowocześ-niejszych rozwiązań informatycznych dla branż...

Posts navigation

Starsze wiadomości
Nowsze wiadomości




RYNEK HOTELI
/ HIRo – Hotelarskie Inwestycje Roku 2025
 
TEMAT NUMERU
/ Case: jak zbudować duży hotel w niesprzyjających inwestycjom hotelarskich czasach
 
RYNEK HOTELI
/ KWIECIEŃ – świetny w Krakowie i Trójmieście, słaby we Wrocławiu
 
RYNEK HOTELI
/ TERMY KARKONOSZE– case: zmiana wspólnika w trakcie inwestycji
 
O NAS
PARTNERZY
FACEBOOK
TWITTER
LINKED
KONTAKT
ARCHIWUM
PRENUMERATA
REKLAMA
POLITYKA PRYWATNOŚCI
NASZE SERWISY
ProMedia
Akademia Hotelarza
Pracuj w Horeca
Hotel Trends
Hotel Investment Trends
NASZE PORTALE
Restauracja
Rynek Turystyczny
Polski Jubiler
Nowoczesna Stacja Paliw

W celu przypomnienia hasła prosimy o kontakt:

bok@pws-promedia.pl